Ana Sayfa Batı Trakya Haberler BU SADECE YUNANİSTAN’DA OLUR, HAKKI OLAN BAYRAK YERİNE ELİNE TABELAYI TUTUŞTURDULAR!

BU SADECE YUNANİSTAN’DA OLUR, HAKKI OLAN BAYRAK YERİNE ELİNE TABELAYI TUTUŞTURDULAR!

32
0

Bu sadece Yunanistan’da olur, hakkı olan bayrak yerine eline tabelayı tutuşturdular.

Yunanistan’da her resmi geçiş törenleri öncesinde bir sancılı durum yaşanır. Önceki yıllarda yapılan uygulamayla, derslerinde başarı gösteren ve okul birincisi olan öğrenci yapılan törenlerde bayrakçı olarak görevlendirilirdi. Ancak başarılı öğrencilerin içinde Yunan asıllı öğrencileri geride bırakan yabancı uyruklu öğrenciler okul birincisi olunca hakkıyla bayrak bu öğrenciye verilmek zorundaydı.

Ancak bunu hazmedemeyen zihniyet buna bu yılki uygulamada yeni bir formül buldu. Derslerinde okul birincisi uygulaması kaldırıldı ve yerine kura çekimiyle bayrak kime verilecek seçimi getirildi. Ama gelin görün ki bunu da hazmedemeyen zihniyet son anda bun ada bir çare buldu.

Atina’nın Dafni semtindeki İlkokulda yapılan kura çekiminde şans 11 yaşındaki 6. Sınıf öğrencisi Afganistanlı Amir’e güldü. Bu kura sevincini o an yaşayan küçük Amir’in sevinci kursağında kaldı. Çünkü “kompleksli zihniyet” kura sonucu bayrağı taşıma hakkını elde etse de bu hak onun elinden alındı. Küçük Amir’in eline bayrak yerine bir tabela verdiler.

Burası Yunanistan!!!!!Demokrasi ve insan haklarının en yüksek düzeyde verildiği, din, dil ve ırk ayırımının ASLAAAAAAAAAA gözetilmediği bir ülke.

Bu ülkenin adı da YUNANİSTANNNNNN!!!!!!!!  

Bu ülkede insanın elinden şansı da hakkı da alınıyor!

Neden mi? Hristiyan değilsin, Müslümansın. Yunan soyundan gelmiyorsun!!! Yunanlı doğmamışsan asla Yunanlı olamazsın!!!

Yunanlı olunmaz!!! Yunanlı doğulur!!!!

Dolayısıyla da ülkede var olan aşırı Yunan milliyetçiliği, ulusalcılık hastalığı ve kompleks kangren hali aldı da ondan. Kurtulamıyoruz!!!!!  

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz