Ana Sayfa Ελληνικά Νέα «Διαμαρτυρία για το κλείσιμο του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Ιάσμου»

«Διαμαρτυρία για το κλείσιμο του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Ιάσμου»

12
0

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ιάσμου κατά την 13η τακτική συνεδρίασή του, την 28η Δεκεμβρίου 2012, κλήθηκε να εκφράσει την έντονη διαμαρτυρία του προς την πολιτεία, για την νέα τάξη πραγμάτων που τείνει να γίνει σύμφωνα με ενδείξεις και δημοσιεύματα, τα οποία θέλουν το κλείσιμο του πυροσβεστικού κλιμακίου Ιάσμου.

 

Το συγκεκριμένο κλιμάκιο λειτουργεί επίσημα στον ΄Ιασμο από το 2000. Η ύπαρξη του κρίνεται αναγκαία για την εξυπηρέτηση του πληθυσμού του Δήμου. Στα 12 χρόνια λειτουργίας του έχει επέμβει σε 1.320 συμβάντα έως τις 15-12-2012, έχει παράσχει συνδρομή και ενίσχυση σε άλλες Υπηρεσίες σε πάνω από 400 περιπτώσεις σε όλη την Ελληνική Επικράτεια και έχει αποκομίσει τα καλύτερα σχόλια από τους πολίτες, για την άμεση συνδρομή, τον επαγγελματισμό και την εργατικότητα των υπαλλήλων που υπηρετούν στο κλιμάκιο.

 

Το Δημοτικό Συμβούλιο με την υπ’ αριθ. 160/2012 ομόφωνη απόφασή του δηλώνει την έντονη αγωνία και την ανησυχία του για την ενδεχόμενη κατάργηση του πυροσβεστικού κλιμακίου Ιάσμου. Η δημοτική αρχή θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να αποτρέψει το ενδεχόμενο να υποστεί η ήδη υποβαθμισμένη περιφέρεια του Δήμου Ιάσμου ένα τέτοιο πλήγμα ερήμωσης από την παραπάνω υπηρεσία, η οποία είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη του τόπου και την εξυπηρέτηση των πολιτών. Το Π.Κ ΙΑΣΜΟΥ χρήζει την Υπηρεσιακή αναβάθμιση αυτού και όχι την αναστολή λειτουργίας του.

 

Ορίζει τετραμελή επιτροπή προκειμένου να μεταβεί στην Αθήνα για συνάντηση με τους αρμόδιους φορείς αποτελούμενη από τους:

 

Καδή Ισμέτ Δήμαρχο Ιάσμου

Μουμίν Οντέρ μέλος Δημοτικού Συμβουλίου

Αμούτζα Κυριάκο μέλος Δημοτικού Συμβουλίου

Ρόϊδος Αντώνιο μέλος Δημοτικού Συμβουλίου.

 

Από το γραφείο τύπου του Δήμου Ιάσμου

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz