Ana Sayfa Batı Trakya Haberler İSTANBUL ORTAKÖY’DEKİ MENFUR TERÖR EYLEMİNİ ŞİDDETLE VE NEFRETLE KINIYOR VE LANETLİYORUZ

İSTANBUL ORTAKÖY’DEKİ MENFUR TERÖR EYLEMİNİ ŞİDDETLE VE NEFRETLE KINIYOR VE LANETLİYORUZ

28
0

Yeni bir yılı güzel umutlarla karşıladığımız saatlerde İstanbul Ortaköy’de ünlü bir gece kulübünde menfur bir terör saldırısı gerçekleşti. Saldırgan gerçekleştirdiği bu insanlık dışı eyleminde 39 masum insanı öldürürken 69 masum insanı yaraladı. DEB Partisi olarak bu haince terör eylemini şiddetle ve nefretle kınıyor, eylemi gerçekleştireni de azmettireni de lanetliyoruz. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, ailelerine ve Türk milletine başsağlığı, yaralılara da acil şifa diliyoruz.

Terörizm hiçbir alanda muvaffak olamadığı gibi bu çirkin saldırılarıyla da hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır. Ancak ardı kesilmeyen bu insanlık dışı eylemlerde masum insanların hayatını kaybetmesi bizleri derinden yaralıyor ve üzüyor.

Ayrıca Türk milletini yaşam tarzı üzerinden bölmeye ve ayrıştırmaya çalışan zavallılar bilsinler ki, bu millet gerektiğinde vatan için bir tek fert gibi yekpare azim ve kararlılıkla hareket etmesini bilen bir millettir. DEB Partisi olarak halkı ayrıştırmaya yönelik bu kalleşçe terör saldırılarına, dünya üzerinde demokrasi ve insan haklarına inanan herkesin karşı çıkması gerektiğini vurgulamak isteriz.

Anavatan Türkiye Cumhuriyeti’nin huzurunu bozan, masum insanların canına kıyan ve sadece Türkiye’nin değil tüm bölgenin güvenliğini ve huzurunu tehdit etmeye yönelik hain terör saldırılarının bir an önce son bulmasını temenni ediyoruz. Terörizme, kimden ve nereden gelirse gelsin ve kime yönelik olursa olsun buna karşı olduğumuzu, bu tür saldırıları her zaman nefretle karşıladığımızı bir kez daha kamuoyu ile paylaşıyoruz. Dünya devletlerini topyekün terörizme karşı durmak için göreve davet ediyoruz. 

DEB PARTİSİ

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz