Ana Sayfa Batı Trakya Haberler SİRKELİ KÖYÜ HALKI VE SEVENLERİ ‘NURETTİN HOCA’YI SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

SİRKELİ KÖYÜ HALKI VE SEVENLERİ ‘NURETTİN HOCA’YI SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

10
0

Kozlukebir Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Hacı İsmail Muhterem’in babası Nurettin Hacı İsmail Muhterem, 7 Ekim 2012 Pazar günü akşam saatlerinde tedavi gördüğü Dedeağaç hastanesinde vefat etti.

Uzun yıllar, Büyük Sirkeli köyünde Hatip olarak görev yapan Nurettin Hacı İsmail Muhterem, kalabalık bir cenaze töreni eşliğinde, 8 Ekim 2012 tarihinde Pazartesi günü ikindi namazından sonra, köy mezarlığında toprağa verildi. Batı Trakya Camileri Din Görevlileri Derneği Başkanı ve Sirkeli Köyü Din Görevlisi Mustafa Kara Hüseyin’in kıldırdığı cenaze törenine; Türkiye Cumhuriyeti Gümülcine Başkonsolosluğu’ndan Muavin Konsolos Gürler Gürsoy, Rodop Milletvekili Ahmet Hacıosman, Gümülcine Seçilmiş Müftüsü İbrahim Şerif, Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Yassıköy Belediye Başkanı İsmet Kadı, Kozlukebir Belediye Başkanı İbrahim Şerif, Kozlukebir Belediyesi Meclis Başkanı Dr. Rıdvan Mustafa, Meclis Üyeleri ve çok sayıda kişi katıldı.

Bizler de Birlik gazetesi camiası olarak merhuma Allah’tan rahmet, Hacı İsmail Muhterem ailesine ve tüm yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz