Ana Sayfa Batı Trakya Haberler İSKEÇE TİCARET ODASI’NDAN İTO’YA İŞBİRLİĞİ ZİYARETİ

İSKEÇE TİCARET ODASI’NDAN İTO’YA İŞBİRLİĞİ ZİYARETİ

15
0

İskeçe Ticaret Odası’ndan bir heyet, İstanbul Ticaret Odası’nı (İTO) ziyaret etti.

İskeçe Ticaret Odası Başkan Yardımcısı İrfan Hacıgene ve İskeçe Ticaret Odası Sanatkarlar Bölüm Başkanı Birol Sinapoğlu’nu, İTO Başkanı Dr. Murat Yalçıntaş kabul etti.

Yalçıntaş, Yunanistan ve Türkiye arasında ticari ilişkilerin gelişmesi için her türlü yardıma hazır olduklarını belirtti. Yalçıntaş, Türkler’in ilk defa Ticaret Odası yönetimine gelmesinden dolayı da kendilerini tebrik etti.

Hacıgene ve Sinapoğlu, daha sonra İTO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Develioğlu ile görüştü. Toplantıda İTO Genel Sekreter Yardımcısı Selçuk Tayfun Ok da hazır bulundu. Develioğlu, Nisan ayı itibarıyla İskeçe Ticaret Odası’ndan bir heyetin İstanbul Ticaret Odası’nı ziyaret edeceğini bildirerek, bu ziyaret sırasında ticari ilişkilerin geliştirilmesi için çalışmalar yapılacağını söyledi.

 

Yaptıkları ziyaret ile ilgili açıklama yapan İskeçe Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı İrfan Hacıgene, “İstanbul Ticaret Odası’na bir çalışma ziyaretinde bulunduk. Önümüzdeki aylarda daha geniş bir heyetle İstanbul Ticaret Odasını ziyaret ederek ticari ilişkilerin geliştirilmesi için çalışmalarımıza hız vereceğiz. Dünyanın en büyük ticaret odalarından biri olan İstanbul Ticaret Odası ile ilişkilerimizi ve işbirliğimizi üst düzeyde tutarak bölgemizin ekonomisine katkı sağlamaya çalışacağız. Nitekim İstanbul Ticaret Odası Başkanı Sayın Murat Yalçıntaş da ticari ilişkilerin geliştirilmesi için İskeçe Ticaret Odasına her türlü yardımı yapacaklarını açık yüreklilikle dile getirdi. Bu çerçevede iki ticaret odası arasında yeni bir işbirşliği protokolü imzalanacağının müjdesini verdi. Gerçekleştirdiğimiz ziyarette bizlere gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı kendilerine teşekkürü de bir borç biliyoruz. İnşallah yaptığımız bu temaslar olumlu sonuçlar verir ve bölgemize ekonomik anlamda katkı sağlar.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz