Ana Sayfa Batı Trakya Haberler PETRİDİS VE EKİBİ SAAT’I TAMİR ETMİYOR, YIRTILMIŞ BAYRAĞI DEĞİŞTİRMİYOR, SEÇİMLERİ DÜŞÜNÜYOR!

PETRİDİS VE EKİBİ SAAT’I TAMİR ETMİYOR, YIRTILMIŞ BAYRAĞI DEĞİŞTİRMİYOR, SEÇİMLERİ DÜŞÜNÜYOR!

14
0

Gümülcine Belediye Başkanı Yorgos Petridis, Gümülcine’deki saat’ı tamir etmiyor ve saat kulesinin üzerindeki ülkemizin bayrağını dahi değiştirmiyor. 

Verilen sözler doğrultusunda Mastanlı Mahallesi İlkokulunu ve Poşpoş Tekkesi’nin tamir ve restorasyonunu ise yakın zamanda başlayacağımız yazılı baskımızla önümüzdeki yazılarımızda ele alacağız. 

BİRLİK Gazetesi olarak 16 Haziran 2013 tarihinde bir haber yapmıştık ve tarihi Gümülcine saat kulesindeki saat’ın bozuk olduğunu yazmıştık. Aradan yaklaşık 8 ay geçmesine rağmen aynı tas aynı hamam devam ediyor. Bu defasında ise yaptığımız haberde bir başka olumsuzluğu ve Belediye Başkanı ve kadrosunun yetersizliğini açıkça görüyoruz. Ülkemiz Yunanistan’ın bayrağı yırtılmış, parçalanmış ve deyim yerindeyse “paçavra”ya dönmüş.

Seçimler yaklaşıyor ve listeler yeniden şekilleniyor. İsimler gelip gidiyor, kapalı kapılar ardında hesap kitap ve pazarlıklar yapılıyor, ama hizmete kimse önem vermiyor.

Gümülcine Belediyesi’ne bağlı köylerde ve Gümülcine’deki Türk mahallelerindeki hizmete bir bakacak olursak herşey kendiliğinden ortada, bilmem fazla söze gerek var mı?

“Türk’ün Oyu Türk’e”

Şimdi tüm gözler, bir önceki Belediye seçimlerinde Gümülcine Belediyesi’nde “Türk’ün Oyu Türk’e” sloganı ve Türk mahallelerinde mehteran marşlarıyla yaptığı seçim kampanyalarında seçimlere damgasını vurmuş, DEB Partisi’nin de desteği ile Başkanlığını Sibel Mustafaoğlu’nun yürüttüğü “Eşitliğe İlk Adım” Listesinin seçimlere katılıp katılmayacağına çevrildi.

Hatırlanacağı üzere, Sibel Mustafaoğlu ve Koray Hasan, kısa bir sürede seçimlere hazırlanmış ve “Eşitliğe İlk Adım” Listesin’den Belediye Meclisine seçilmişlerdi. Sibel Mustafaoğlu Gümülcine Belediyesi’nde hizmetin eşit bir şeklilde dağılımı için Gümülcine Belediye Başkanı Yorgos Petridis ve ekibine karşı sert muhalefetiyle hizmetin takipçisi olmuştu.

Şimdi Azınlık insanı gözlerini bu seçimlere çevirmiş vaziyette ve herkes Sibel Mustafaoğlu ve ekibinin ne yapacağını merak ediyor.  

16 Haziran tarihli haberimiz: http://www.birlikgazetesi.info/haberler/7466-guemuelcne-saat-kules-kaderne-terkedld.html

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz