Ana Sayfa Yunanistan Haber OPAP Bayileri Ve Okullar Pazartesi Açılacak

OPAP Bayileri Ve Okullar Pazartesi Açılacak

5
0

Sivil Koruma Bakan Yardımcısı Nikos Hardalias yaptığı açıklamada, İddaa ve tüm şans oyunları OPAP bayileri, kırmızı olan bölgeler dışındakilerin ülke genelinde tamamı 1 Şubat Pazartesi günü açılıyor.

Aynı zamanda, Covid-19 enfeksiyonuna karşı sağlık güvenliği ve korunma önlemleri uygulamaları da bugün 30 Ocak sabah saat 06:00’dan itibaren geri döndü.

30 Ocak tarihinden itibaren uygulanacak tedbirler Atina’da olduğu gibi, diğer kırmızı bölgelerde de Atina ile sokağa çıkma yasağı saat bakımından farklılık gösteriyor.

Atina’da sokağa çıkma yasağı akşam 21:00’dan sabah 05:00’a kadar devam edecek. Diğer kırmızı bölgelerde ise sokağa çıkma yasağı akşam saat 06:00’dan sabah 05:00’a kadar devam edecek.

“Click away” sistemi (internet ya da telefonla sipariş verilip, mağazanın kapısından teslim alınacak) ile alışveriş Atina’da geri döndü. Hazır giyim, ayakkabı ve kuyumcu dükkanları ise randevu ile çalışacak. Kuaförler ve manikür, pedikür işletmeleri de açık kalmaya devam edecek.

1 Şubat Pazartesi gününden itibaren kırmızı alanlar dışında Ortaokul ve Liseler ülkenin her yerine açılacak. Atina’da ise sadece Ortaokullar açılacak.

Uygulanacak kurallar aynıdır, yani açık ve kapalı tüm alanlarda maske kullanımı, mesafe ve antiseptik kullanımı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz