Ana Sayfa Batı Trakya Haberler GÜMÜLCİNE TÜRK GENÇLER BİRLİĞİ YILLAR SONRA VETERAN SPORCULARI BİRARADA BULUŞTURDU

GÜMÜLCİNE TÜRK GENÇLER BİRLİĞİ YILLAR SONRA VETERAN SPORCULARI BİRARADA BULUŞTURDU

21
0

Gümülcine Türk Gençler Birliği, bir zamanlar Birlik çatısı altında kurulan kulüpte  futbol, voleybol ve basketbol oynayan  veteran sporcuları yıllar sonra birarada buluşturdu.

Gümülcine Türk Gençler Birliği’nde düzenlenen bu anlamlı buluşma, aramızdan ayrılan ve ahirete intikal eden sporcular için 1 dakikalık saygı duruşuyla başladı. 

Tören Gümülcine Türk Gençler Birliği Başkanı Koray Hasan’ın yaptığı konuşmayla başladı. Koray Hasan konuşmasında, “Gümülcine Türk Gençler Birliği gerek kültürel ve sportif olarak yapılan faaliyetlerde bir çok insanın beğenisini topladı ve her zaman Türk-Yunan  dostluğundan da yana olmuştur. Gümülcine Türk Gençler Birliği 1956 yılında Batı Trakya’da 3. Amatör Kümeye katılıyor ve 1957-58 sezonunda şampiyon olmuştur. Biz yönetim  olarak  sizleri buraya toplamakta geç kaldık. Öncelikle özür diliyoruz. Daha önceden planladığımız bir olaydı, ancak bugüne kısmetmiş” dedi.  

Sırasıyla eline mikrofonu alan eski Başkanlardan Nazmi Mehmet Alioğlu, Arif Hüseyin, Adnan Selim ve İskeçe Türk Birliği eski Başkanı Sabriye Kasım duygularını ve görevleri boyunca yaşadıkları anılarını anlattılar.

Bu anlamlı gecede tatlı sohbet ve anıların yanısıra veteranlara  Gümülcine Türk Gençler Birliği’nin hazırlatmış olduğu özel formalar hediye edildi ve hizmet ve başarı madalyaları kendilerine takdim edildi. Gecenin bir de tatlı ve hoş sürprizi vardı. Saz eğitmeni Mümin Ali, ses sanatçısı Mehmet Altınok ve veteran futbolcu ve eski Vali Yardımcısı Mehmet Devecioğlu’nun  seslendirdiği türküler bu anlamlı buluşmaya ayrı bir renk kattı.

Toplantıya katılan veteran sporcular:

Orhan Mustafa, İrfan Arif, Mustafa Berber, Osmanoğlu Hilmi, Mehmet Devecioğlu, Cafer, Fevzi Ali, Kuyumcu Cihat Mümin, Salim Haliloğlu, Kadı Hüseyin, Hasan Canbat, Ömer Apti, Fikri Mustafa Çavuş, Mustafa Hacı İbrahim, Hüseyin Mehmet, Faruk Arnavutoğlu, Adaş Mehmet, Şiraneci Zennur Ali, Faruk Yusuf, Hayrullah Niyazi, Necmi Delioğlu, Hüseyin Ferat, İsmail Süleyman, Emin Emin,Mehmet Sevim, Hasan Mustafa, Karabekir Hasan, Hüsamettin Mürsel, Hilmi Terzi, Kambur Mehmet.  

VİDEO İZLE: http://www.dailymotion.com/video/x54v9j5_gtgb-veteranlarin-anlamli-bulusmasi_news

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz