Ana Sayfa Batı Trakya Haberler GTGB’DE ÜNİVERSİTELERİN TANITIMI YAPILDI

GTGB’DE ÜNİVERSİTELERİN TANITIMI YAPILDI

13
0

21 Nisan 2014 Pazartesi günü Gümülcine Türk Gençler Birliği’nde Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi’nin ve Çanakkale 18 Mart Üniversitesi’nin tanıtımı yapıldı. Tanıtım Süleyman Demirel Üniversitesinden Yrd.Doç.Dr Serdar ATILGAN, Çanakkale 18 Mart Üniversitesinden Dr. Ensar KESEBİR, YÖS Koordinatörü Musa YIĞIN ve GTGB Başkanı Koray HASAN tarafından gerçekleştirildi.

Tanıtıma GTGB Başkanı Koray HASAN’ın selamlama konuşması ile başladı ve sözü Yrd.Doç.Dr Serdar Atılgan’a verdi. Tanıtımda sinevizyon gösterimi ile Süleyman Demirel Üniversitenin sağladığı sosyal aktivite olanakları tanıtıldı ve Üniversite Bölümleri detaylı olarak anlatıldı. Yabancı Uyruklu Öğrenci Sınavı başvurularının 7 Nisan 2014 – 12 Mayıs 2014 tarihleri arasında yapılacağını ve Öğrenciler tercih etmeleri durumunda her türlü yardımın sağlanacağı belirtildi.

Daha sonra söz alan Dr. Ensar KESEBİR, Çanakkale 18 Mart Üniversitenin öğrencilere sağladı olanaklardan bahsetti ve Üniversiteyi tanıtan kısa bir film gösterimi sundu.

YÖS Koordinatörü Musa YIĞIN yaptığı konuşmada Yabancı uyruklu öğrencilere ayrılmış olan kontenjanlardan bahsetti, YÖS başvurularının 25 Nisan’a kadar uzatıldığını ve başvuru sistemi hakkında bilgiler verdi.

Tanıtım toplantısı karşılıklı soru cevap şekliyle son buldu. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz