Ana Sayfa Batı Trakya Haberler DEB PARTİSİ AP MİLLETVEKİLİ KADIN ADAYLARI İSKEÇE TÜRK BİRLİĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ

DEB PARTİSİ AP MİLLETVEKİLİ KADIN ADAYLARI İSKEÇE TÜRK BİRLİĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ

16
0

25 Mayıs 2014 Pazar günü yapılacak olan Avrupa Parlamentosu Milletvekili seçimlerinde Dostluk, Eşitlik, Barış Partisi’nin İskeçe ili kadın adaylarından Binnur Osmanoğlu, Leyla Salihoğlu, Sevtap Hint ve Cavide Nizam, 21 Mayıs 2014 Pazartesi günü İskeçe Türk Birliği’ni ziyaret ettiler.

Adaylar İskeçe Türk Birliği Başkanı Av. Ramadan Nizam ve yönetim kurulu üyeleri ile kadınlar kolu üyeleri tarafından karşılandı. Başkan yaptığı konuşmasında, öncelikle ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Azınlığımızın siyasi temsilcisi olan DEB Partisinin her zaman yanında olduklarını dile getirerek, 25 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerde Batı Trakya Türk Azınlığı’nın da DEB Partisinin yanında olacağına inandığını ve gerekli olan desteği göreceğinden emin olduğunu vurgulayıp, DEP Partisine ve kadın adaylarımıza başarılar diledi.

Başkan ayrıca, Avrupa Parlamentosu seçimlerinde DEB Partisinin alacağı oyların Batı Trakya Müslüman Türk Azınlığı’nın gelecekteki siyasi kaderinin belirlenmesinde önemli rol oynayacağını ve partinin toplayacağı yüksek sayıda oyun, Azınlığımızın, Avrupa ve Yunanistan siyasi arenasında varlığını ve sesini duyurmasına, yıllardır süregelen sorunlarımızın Avrupa düzeyindeki platformlarda konu edilip tartışılması hususunda büyük katkı sağlayacağına inandığını belirtti.

Daha sonra AP Milletvekili adayları sırasıyla söz alarak kendilerini tanıttılar ve  önümüzdeki Pazar günü yapılacak olan seçimlerde Batı Trakya Türk Azınlığı’ndan destek beklediklerini dile getirdiler.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz