Ana Sayfa Batı Trakya Haberler BATI TRAKYALI ÖĞRETMENLER BURSA’DA BİR ARAYA GELDİ‏

BATI TRAKYALI ÖĞRETMENLER BURSA’DA BİR ARAYA GELDİ‏

12
0

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Bursa Şubesi 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında Bursa’da yaşayan Batı Trakyalı öğretmenlerle Sümbüllü Bahçe Konağı’nda kahvaltıda bir araya geldi. Ak Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu’nun da katıldığı kahvaltıda Batı Trakya ve Batı Trakyalı soydaşlarımız hakkında konuşuldu.

“Batı Trakya’ya karşı yardımlaşma ve dayanışma içinde olmaya davet ediyoruz.”

Batı Trakya için birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği bu anlamlı günde konuşan Batı Trakya Türkleri Derneği Bursa Şubesi Başkanı Şükrü Köse;

“Dünyada en fazla değer verilen ve en fazla itina gösterilen bir mesleği icra eden değerli öğretmenlerimiz , yine dini ve milli kültür değerlerimizin genç nesillere aktarılmasında en önemli görevi üstlenen siz çok kıymetli Öğretmenlerimize bu davetimize katılımınızdan dolayı teşekkür ediyor ve tüm öğretmenlerimizin ; Öğretmenler Gününü kutluyorum. İyiliğin ,güzelliğin anahtarı olan ve bizleri yetiştiren öğretmenlerimizi yalnızca 24 Kasımda değil her daim hatırlamak gerekir. Bu vesile ile biz BTTDD Bursa Şubesi olarak siz Batı Trakyalı öğretmenleri ortak paydamız olan Batı Trakya’ya karşı yardımlaşma ve dayanışma içinde olmaya davet ediyoruz. Ayrıca ebediyete intikal etmiş olan öğretmenlerimizi de bu özel günde rahmetle, minnetle anıyoruz. Sizlere de uzun ömürler dileğiyle hayırlı nesiller yetiştirmenizi temenni ediyoruz.” şeklinde ifade verdi.

 

“Bizler Batı Trakyalı olarak birlik ve beraberlik içinde olmalıyız.”

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Bursa Şubesi’ne üç dönem başkanlık yapmış olan Ak Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu ise, “Öncelikle tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü tebrik ediyorum. Başkan Şükrü Köse daha önce yapılmamış olan bir şeyi yaptı ve Batı Trakyalı öğretmenleri yemekte bir araya getirdi. Bizler Batı Trakyalı olarak birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. Umuyorum ki bu anlamlı toplantıdan sonraki süreçte siz Batı Trakyalı öğretmenlerle bir arada oluruz.” dedi.

Batı Trakyalı öğretmenleri Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Bursa Şubesi’nin yaptığı faaliyetler hakkında da bilgilendiren Şükrü Köse, öğretmenleri derneğin faaliyetlerinde aktif rol oynamalarını istedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz