Ana Sayfa Batı Trakya Haberler BAŞKAN NECMETTİN HÜSEYİN ŞUBE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

BAŞKAN NECMETTİN HÜSEYİN ŞUBE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

12
0

24 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleşen 54. Olağan Genel Kurulda görevi devralan Av. Necmettin Hüseyin şube ziyaretlerine devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde öncelikle İstanbulda yer alan Gaziosmanpaşa, Üsküdar, Bakırköy ve Zeytinburnu şubelerini sonrasında da İzmit, Yalova ve Bayramlaşma programı ile de Bursa Şubesini ziyaret eden Av. Necmettin Hüseyin 16 Ağustos Pazar günü gerçekleşen Bursa Batı Trakyalılar Panayırından sonra da geçtiği Ege bölgesinde ilk olarak Soma Şubesini ziyaret etti.

Şube ziyaretinde Soma Şubesi Kurucu Başkanı ve Genel Merkez Denetim Kurulu Üyesi Ahmet Kereci ve Soma Şube Başkanı Mehmet Akıncı tarafından karşılandı.

Üyelerle birlikte gerçekleştirilen sohbet toplantısında Genel Başkan Av. Necmettin Hüseyin önümüzdeki dönemde hedeflediği ve genel merkez yönetimi olarak planladıkları çalışma ve faaliyetleri anlatarak üyelerin fikirlerini aldı.

Genel Başkan Av. Necmettin Hüseyin’in Ege bölgesindeki ziyaretlerine devam ediyor.

24 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleşen 54. Olağan Genel Kurulda Batı Trakyalı bir hemşerisinin dahi bulunduğunu öğrendikleri Türkiye’nin her noktasında var olacaklarının sözünü veren Genel Başkan Av. Necmettin Hüseyin, Kınık’ta yaşayan İskeçe Ketenlikten göç etmiş Batı Trakyalılar ile bir araya geldi.

İzmir Kınık İlçesinin bir mahallesinin tamamen İskeçe Ketenlik bölgesinden göç eden hemşerilerimiz tarafından oluşturulduğu bilgisini alan Av. Necmettin Hüseyin, hemşerilerinden gelen Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Temsilciliği açılması talebini yönetim kurulu olarak en kısa sürede değerlendirmeye alıp sonuçlandıracaklarının sözünü verdi.

Batı Trakyadan gelip İzmir ve çevresinde çeşitli ziyaretlerde bulunan öğrenci grubu için Soma’da düzenlenen yemekte bir araya gelen Genel Başkan Av. Necmettin Hüseyin, ayrıca Kınık’tan gelen Batı Trakyalılar ile de gerçekleşen buluşmada hemşerilerimizi yalnız bırakmayarak onlarla birlikte yemeğe katılan Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, Ak Parti Kınık İlçe Başkanı Sami Mollaahmet ve mahalle muhtarı ile de bir araya geldi.

Yemekte Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer’den Kınık’ta yaşayan hemşerilerinin temsilcilik talebini gündeme taşıyan Av. Necmettin Hüseyin, Belediye Başkanından temsilcilik için kalıcı bir yer tahsisi talebinde bulundu.

Dr. Sadık Doğruer’de her zaman STK’ların yanında olduklarına değinerek en kısa sürede uygun bir yerde talebi sonuçlandırmak için çalışma yürüteceklerinin sözünü verdi.

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Soma Şubesi tarafından düzenlenen yemeğe ayrıca Soma Şubesi Kurucu Başkanı ve Genel Merkez Denetim Kurulu Üyesi Ahmet Kereci ve Soma Şube Başkanı Mehmet Akıncı’da katıldı.

İzmir Baro Başkanı Av. Aydın Özcan’a makamında ziyaret

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Genel Başkanı Av. Necmettin Hüseyin, hemşehrimiz, eski İzmir Şube Başkanımız İzmir Baro Başkanı Av. Aydın Özcan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette BTTDD İzmir Şube Başkanı Mümin Durmuş’da hazır bulundu.

Av. Necmettin Hüseyin meslektaşı ve hemşerisi Av. Aydın Özcan’ın Dünya’nın sayılı ve Türkiye’nin en büyük üçüncü Barosunun Başkanı olarak ziyaret etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “on yıldan fazla bir süre ben genel merkez yöneticisi, Aydın kardeşiminde BTTDD İzmir Şube Başkanı olarak hem Batı Trakya milli davası, hem de hemşerilerimizin sorunlarına çözüm aramak adına birlikte çalıştık. Bugün ise kendisini meslektaşım olarak kendi meslek örgütünün en üst makamımda ziyaret etmiş bulunmaktayım. Sayın Özcan’a hem meslek örgütündeki çalışmalarında, hemde şube başklanlığını bırakmış olsa bile bir fiil sürdürdüğü Batı Trakya davasındaki katkı ve çalışmalarında başarı dileyerek camiam adına teşekkürlerimi sunarım” dedi.

Av. Aydın Özcan’da uzun yıllar İzmir Şube Başkanlığını yaptığı Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Genel Başkanı tarafından makamında ziyaret edilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Av. Necmettin Hüseyin’e teşekkür etti.

İzmir Şubesini ziyaret 

Çeşitli ziyaret ve toplantılara katılmak üzere Ege Bölgesinde bulunan Genel Başkan Av. Necmettin Hüseyin İzmir Şubesini ziyaret etti.

Şube ziyaretinde Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği İzmir Şube Başkanı Mümin Durmuş ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Sayın Hüseyin’e, eski İzmir Şube Başkanı ve mevcut İzmir Barosu Başkanı Av. Aydın Özcan da eşlik etti.

Av. Necmettin Hüseyin şube yöneticileri ile yaptığı istişare toplantısında genel merkez yönetimi olarak önümüzdeki dönemde planladıkları faaliyet ve çalışmalar hakkında kendilerine bilgi vererek, yönetim kurulu olarak da kendi görüş ve düşüncelerini aldı.

İzmir Baro Başkanı Av. Aydın Özcan da uzun yıllar şube başkanlığını yaptığı Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği kadrolarına planladıkları ve yapacakları her türlü faaliyet ve çalışmada katkı koymaya her zaman hazır olduğunun altını çizerek, bu güne kadar yapılan çalışmalar için de yönetim kuruluna teşekkür etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz