Ana Sayfa Avrupa ve Balkanlar “Trakya’nın Yaşayan Renkleri” Filibe’de Buluşuyor

“Trakya’nın Yaşayan Renkleri” Filibe’de Buluşuyor

3
0

Trakyalılar Vakfı tarafından Bulgaristan’ın Filibe kentinde, 3-4 Mayıs 2019 tarihlerinde düzenlenecek olan “Trakya’nın Yaşayan Renkleri” buluşmasında, Trakya Üniversitesi Balkan Araştırmaları Enstitüsü Öğretim Görevlisi Evrim Kaşıkçı ve ekibi Balkan Müzikleri konseri verecek

Türkiye Cumhuriyeti Filibe Başkonsolosluğu himayesinde, Trakyalılar Vakfı tarafından Bulgaristan’ın Filibe kentinde düzenlenecek olan “Trakya’nın Yaşayan Renkleri” buluşması, 3-4 Mayıs 2019 tarihlerinde yapılacak.

Filibe kentinin Kuzey ilçesinde gerçekleştirilecek olan etkinlik kapsamında, Trakya Üniversitesi Balkan Araştırmaları Enstitüsü Öğretim Görevlisi Evrim Kaşıkçı ve ekibi Balkan Müzikleri konseri verecek.

4 Mayıs 2019 Cumartesi günü ise, Kuzey ilçesinde çevre temizliği yapılıp soydaşlarla buluşma, martufal çıkarma ve dilek ağacı etkinlikleri gerçekleştirilecek.

Aynı gün saat 14.00’te Cuma Camii yanında, Trakya’nın kültürel etkinliklerinin ve festivallerinin fotoğraflarının yer aldığı “Trakya’nın Yaşayan Renkleri” fotoğraf sergisi açılacak.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz