Ana Sayfa Avrupa ve Balkanlar TOPLUMSAL HAREKET LİSTESİ’NDEN BASIN AÇIKLAMASI

TOPLUMSAL HAREKET LİSTESİ’NDEN BASIN AÇIKLAMASI

17
0

Toplumsal Hareket Listesi’nin oluşumunun yegane prensibi olan etkili ve seviyeli siyaset anlayışından bugüne kadar en ufak bir sapma olmadığı gibi, asla da taviz vermeden ilk günkü anlayışını devam ettirmektedir ve erttirecektir. Bu itibarla, geçtiğimiz hafta sonu 25/26 – 08 – 2013 tarihinde Domruköy – Menetler mevkii arası çeşmelere, mezarlık duvarlarına, yollara, köprülere Toplumsal Hareket Listesi Başkanı Saadettin Şakir Hüseyin ismi ile galiz küfürler içeren sıfatların yazılmasını esefle öğrenmiş ve yaşamış bulunmaktayız.

Arkadaşını nasıl bilirsin sorusuna atalarımızın verdiği “KENDİM GİBİ” cevabının içeriği gereği, kendi bulundukları seviyesizlik yaşam tarzlarına, siyasetin kirli ayak entrikaları ile bizleri de dahil etme gayretlerine alet olmayacağımızı, toplumumuzun değerli ahlak anlayışıyla yolumuza devam edeceğimizi kamuoyuna bildirmek isteriz.

Bu aşağılık düşünce ve yaşam sahiplerini, onları destekleyenleri ve yandaşlık sergileyenleri lanetliyor, sağduyulu milletimizin akl-ı selim vicdanlarına havale ediyoruz.

Bu şahısların istikbalde teşhir olunacağının bilinmesini de arzu ederiz.

Toplumsal Hareket grubu olarak, bu şuursuz ve seviyesiz saldırıları yapan kişi veya kişilere pabuç bırakacak değiliz.  

Şu iyi bilinmelidir ki: “Demirden korkan trene binmez”

Toplumun ahlaki değerlerine sahip çıkarak bu ve benzer durumları kınayan herkese teşekkürlerimizi bir borç biliriz.

Kamuoyunun bilgisine, saygılarımızla arz ederiz.

 

Toplumsal Hareket  Merkez Kurulu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz