Ana Sayfa Avrupa ve Balkanlar MUSTAFA ALİ ÇAVUŞ MESCHEDE BATI TRAKYA TÜRKLERİ DAYANIŞMA DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ

MUSTAFA ALİ ÇAVUŞ MESCHEDE BATI TRAKYA TÜRKLERİ DAYANIŞMA DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ

23
0

Dostluk Eşitlik Barış Partisi Genel Başkanı Mustafa Ali Çavuş ve Genel Başkan Danışmanı Aydın Ahmet Meschede Batı Trakya Türkleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret ettiler.

DEB Partisi Genel Başkanı Mustafa Ali Çavuş’a bu ziyarette ABTTF Başkanı Halit Habipoğlu,ABTTF Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kasap ve ABTTF Disiplin Kurulu Üyesi İsmail Aptioğlu eşlik ettiler.

Genel Başkan Mustafa Ali Çavuş yeni yönetim kurulunu seçen Meschede Batı Trakya Türkleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’nin Başkanı İsmail Rüşüt’ü ve Yönetim Kurulu Üyelerini tebrik ederek, sözlerine başladı. Batı Trakya’daki güncel sorunları anlatan Genel Başkan, DEB Partisi’nin çalışmaları hakkında da bilgiler verdi.

Toplantıda ağırlıklı olarak DEB Partisi’nin ve ABTTF’nin müşterek hayata geçirecekleri çalışmalar görüşüldü. Azınlığın çözüm bekleyen sorunları ile ilgili nelerin yapılması gerektiği tartışıldı. Ağırlaşan güncel siyasi ve ekonomik gelişmeler değerlendirildi.

Meschede Batı Trakya Türkleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’nin Başkanı ve aynı zamanda ABTTF Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Rüşüt de, DEB Partisi Genel Başkanı Mustafa Ali Çavuş’un derneklerini ziyaret etmesinden ve kendisini ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz