Ana Sayfa Batı Trakya Haberler KURCALI AZINLIK KADINLARI EĞİTİM VE KÜLTÜR DERNEĞİ’NDEN İFTAR YEMEĞİ

KURCALI AZINLIK KADINLARI EĞİTİM VE KÜLTÜR DERNEĞİ’NDEN İFTAR YEMEĞİ

12
0

 

Kurcalı Azınlık Kadınları Eğitim ve Kültür Derneği yönetim kurulu üyeleri tarafından Kurcalı köy camii avlusunda 8 Ağustos 2012 tarihinde bir iftar yemeği verildi.

Derneğin organizasyonluğunda hazırlanan iftar yemeğinde konuklara çorba, patatesli köfte, pilav, tatlı ve soğuk içecekler ikram edildi. Verilen iftar yemeğine yaklaşık 300 kişinin katıldığı ifade edildi.

İftar yemeğine başta Türkiye Cumhuriyeti Gümülcine Başkonsolosu Osman İlhan Şener ve eşi Nurel Şener hanımefendi olmak üzere, Kurcalı Azınlık Kadınları Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Dilek Adalı Osman, yönetim kurulu üyeleri, Kozlukebir Belediye Başkanı İbrahim Şerif, Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Halil, Kozlukebir Belediyesi Toplumsal Hareket Listesi Başkanı Sadettin Şakir Hüseyin, Gümülcine Seçilmiş Müftü Yardımcısı Fehim Ahmet, sabık milletvekili İlhan Ahmet ve dernek üyelerinin eşleri katıldılar.  İftar yemeğinin duasını Gümülcine Seçilmiş Müfütü Yardımcısı Fehim Ahmet yaptı.

Daha sonra Dernek Başkanı Dilek Adalı Osman yönetim kurulu adına bir selamlama konuşması yaparak tüm katılımcılara katılımlarından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Seçtikleriniz önderlerinizin her zaman arkasında durun. Biz her zaman desteklerinizi, birlik ve beraberliğinizin kopmamasını istiyoruz”

Türkiye Cumhuriyeti Gümülcine Başkonsolosu Osman İlhan Şener; herkesi sevgi ve saygıyla selamlayarak başladığı konuşmasında şunları söyledi: “Bizleri bu akşam burada bir araya getiren Kurcalı Azınlık Kadınları Eğitim ve Kültür Derneği yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Değerli soydaşlarım, biz sizlerle buraya kucaklaşmaya, tanışmaya geldik. Biz sizleri birlik ve beraberlik içinde görmek istiyoruz. Seçtikleriniz önderlerinizin her zaman arkasında durun. Biz her zaman desteklerinizi, birlik ve beraberliğinizin kopmamasını istiyoruz. Ben sizlerden hayır ve duanızı istiyorum, tekrar herkese çok teşekkür ediyorum.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz