Ana Sayfa Avrupa ve Balkanlar DEB PARTİSİ İSKEÇE İL TEŞKİLATI GENÇLİK KOLU’NDAN GÖKÇEPINAR ZİYARETİ

DEB PARTİSİ İSKEÇE İL TEŞKİLATI GENÇLİK KOLU’NDAN GÖKÇEPINAR ZİYARETİ

12
0

Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi İskeçe İl Teşkilatı Gençlik Kolu köy ziyaretlerine devam ediyor. 8 Ocak 2013 Salı günü İskeçe’nin Balkan Kolu köylerinden Gökçepınar’ı ziyaret eden Gençlik Kolu yöneticileri burada gençlerle biraraya gelme fırsatını yakaladı.

Köydeki bir evde köyün genç bayanlarıyla biraraya gelen Gençlik Kolu Yöneticileri Hüsniye Arabacıoğlu ve Yıldız Azizoğlu, Gökçepınarlı bayanlara DEB Partisi ve İskeçe İl Teşkilatı Gençlik Kolu hakkında bilgiler verdi. DEB Partisi’nin yeniden yapılanma süreci hakkında bilgiler veren Halkla İlişkiler Sorumlusu Hüsniye Arabacıoğlu yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı: “DEB Partisi 2010 yılından itibaren bir yeniden yapılanma sürecine girmiştir. Bu yeniden yapılanma çalışmaları çerçevesinde Gümülcine’deki Genel Merkezin yenilenmesinin ardından 2011 yılının mayıs ayında parti tarihinde ilk kez İskeçe’de bir büro açılmış ve böylece DEB Partisi İskeçe İl Teşkilatı oluşturulmaya başlanmıştır. DEB Partisi azınlığımızın bağımsız, özgür ve siyasi sesi olma amacında olan bir partidir. Diğer partilerde yıllardır kaybolan haklı sesimizin DEB Partisi ile daha güçlü ve özgür bir şekilde duyulacağını bildiğimiz için DEB Partisi’ne ihtiyaç duyulmuştur. Partimiz halkımız desteğiyle yoluna emin adımlarla devam etmektedir.”

Daha sonra sözü alan Gençlik Kolu Sekreteri ve aynı zamanda Gökçepınar köy temsilcisi de olan Yıldız Azizoğlu Gençlik Kolu çalışmaları hakkında bayanlara bilgi verdi. Yıldız Azizoğlu şu ifadeleri kullandı: “DEB Partisi İskeçe İl Teşkilatı Gençlik Kolu bundan yaklaşık 1 yıl önce bir grup genç arkadaş tarafından kurulmuştur. Amacımız azınlığımızın gençlerini bir araya getirmek, gençler arasında birlik ve beraberliğin sağlanması için öncülük etmektir. Bu çerçevede bundan bir süre önce köy ziyaretlerine başlamış bulunuyoruz. Bugün de Gökçepınar köyünü ziyaret ediyoruz. Gittiğimiz köylerde özellikle bayanlardan gördüğümüz ilgi bizleri fazlasıyla memnun etmektedir. Genç bayanlarımızın sorunları ve sıkıntıları ile yakından ilgilenmeye çalışıyoruz. Ziyaretlerdeki bir diğer amacımızda başlattığımız bir anket çalışmasını gençlerimize ulaştırmaktır. Bu anket çalışması sayesinde gençlerimizin bazı konularda fikirlerini, görüşlerini almayı planlıyoruz. Köy ziyaretlerimiz önümüzdeki dönemde de devam edecektir.”

Bu arada Gençlik Kolu Koordinatörü Mustafa Şargo, Koordinatör Yardımcısı Ali Salihoğlu, Kasadar Bilal İmamefendi, Gençlik Kolu’nun Ketenlikli temsilcilerinden Sinan Hoçka, Mustafçova temsilcilerinden Muaz Kabza ve DEB Partisi İskeçe İl Teşkilatı Yöneticilerinden aynı zamanda Ketenlik Sorumlusu olan Recep Molla’dan oluşan heyet köy kahvehanelerini gezerek burada gençlere DEB Partisi ve İskeçe İl Teşkilatı Gençlik Kolu’nun faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz