Ana Sayfa Avrupa ve Balkanlar BTAYTD KADINLAR KOLU ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

BTAYTD KADINLAR KOLU ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

13
0

Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği (BTAYTD) Kadınlar Kolu, azınlık kurum ve kuruluşlarını ziyaretlerine devam ediyor.

BTAYTD Kadınlar Kolu’nun ziyaretlerine ilişkin yapılan açıklama şu şekildedir:

“BTAYTD Kadınlar Kolu 2 Mart 2013 Cumartesi günü nezaket ziyaretlerini gerçekleştirmiştir.

Ziyaret kapsamında Kadınlar Kolu ilk olarak Gümülcine Seçilmiş Müftüsü Sayın İbrahim Şerif’i makamında ziyaret etmiştir. Sayın Müftü, Kadınlar Kolu’nun projeleri hakkında bilgi almış ve fikir alışverişinde bulunulmuştur.

Ardından Siriza Rodop Milletvekili Sayın Ayhan Kara Yusuf ziyaret edilmiştir. B.T.A.Y.T.D. Kadınlar Kolu Sayın Mllietvekiline 2013 yılında gerçekleştirmeyi planladıkları faaliyetler ile ilgili bilgi vermiştir.

Aynı gün içerisinde Dostluk Eşitlik ve Barış Partisi (DEBP) Genel Başkanı Sayın Mustafa Ali Çavuş ve Dostluk Eşitlik Barış Partisi (DEBP) Kadınlar Kolu Başkanı Sayın Necla Çavuş, ayrıca Batı Trakya Türk Öğretmenler Birliği (BTTÖB) Başkanı Sayın Ali Sami Toraman ve Yönetim Kurulu Üyeleri makamlarında ziyaret edilmiştir. Kadınlar Kolu’nun yapabileceği çeşitli etkinlikler hakkında görüşlerini bildirmişlerdir.

Son olarak, Gümülcine Türk Gençler Birliği (GTGB) Başkanı Sayın Koray Hasan ve Eşitliğe İlk Adım Listesi Başkanı Sibel Mustafaoğlu ziyaret edilmiştir.

4 Mart 2013 Pazartesi günü B.T.A.Y.T.D. Kadınlar Kolu Batı Trakya Azınlığı Kültür ve Eğitim Şirketi’ni (BAKEŞ) ziyaret etmiştir. Başkan Cemil Kabza, Asbaşkan Cafer Hafız Mehmet ve Genel Müdür Pervin Hayrullah ile görüşülüp projeler üzerine konuşulmuştur.

Ziyaretler kapsamında Kadınlar Kolu’nun 2013 yılı için öngördüğü faaliyetler ilgi görmüş ve desteklenmiştir.

Ziyaretler sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştirilmiş ve değerli paylaşımlarda bulunulmuştur.”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz