Ana Sayfa Avrupa ve Balkanlar BATI TRAKYALILAR GENÇLİK KOLLARI KOMİSYON TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

BATI TRAKYALILAR GENÇLİK KOLLARI KOMİSYON TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

14
0

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği İzmit Şubesi Gençlik Kolları Komisyonu 9 Mart 2013 Cumartesi günü MÜSİAD da gerçekleştirilen toplantıyla oluşturuldu.

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği genel merkez yöneticisi Lütfi BODUR, Şube başkanı Engin NAZIR, geçtiğimiz dönem şube başkanı Sabri MUTLU, Yönetim Kurulu üyelerinin ve çok sayıda Batı Trakyalı gencin katıldığı toplantıda gençlik kolları komisyonu Eray BODUR’A emanet edildi.

Kadın ve Gençlik Kollarından Sorumlu bşk.yrd. İlkay ŞEHRİN’İN yürüttüğü toplantıda söz alan bütün başkan ve yöneticilerin mesajı aynıydı, “birlik, beraberlik ve gençlerin BATI TRAKYA DAVASINDAKİ önemi”.

Toplantıya katılan bütün gençlerin tek tek söz alması ve komisyon oluşturulurken bir çoğunun görev almak istemesi gelecek yılarda da BATI TRAKYA DAVASININ sahipsiz kalmayacağının ispatı gibiydi.


Gerçekleştirilen toplantıda Genclik Kolları Komisyon başkanlığına seçilen Eray Bodur;“Sevgili Arkadaşlar; Öncelikle toplantımıza katılıp destek verdiğiniz için teşekkür ederim.
Biz gençlere düşen en önemli görev, önümüzdeki dönemde birlik beraberlik sağlayıp Derneğimize ve Batı Trakya Müslüman Türk Azınlığı’nın sorunlarına sahip çıkmaktır. Bizler bu dönemde birlik ve beraberlik sağlayamazsak orta vade gibi süreçte İzmit’te yaşayan Batı Trakya kökenli gençler olarak birbirimizi tanıyamayacağız. Uzun vadede ise derneklerimiz sahipsiz kalabilir, en önemlisi Batı Trakya’da yaşayan soydaşlarımız kaderine terkedilecektir. Böyle bir dönemde geleceğin teminatı olan biz gençler birlik ve beraberliğimizi sağlayacağız. 
Batı Trakya’dan ilimize Üniversite eğitimi almaya gelmiş kardeşlerimiz bulunmaktadır. Kendilerine katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. İzmit’teki Batı Trakya kökenli genç arkadaşlarımız, onların buradaki arkadaşları kardeşleri ve destekçileridir. 
Önümüzdeki süreçte komisyona seçilen arkadaşlarımızla görev dağılımı yapacağız. Batı Trakya’da ve Türkiye’de yaşayan soydaşlarımızın sorunlarını takip ederek, bu konulardaki fikirlerimizi Şube yönetimimizle ve diğer kurumlarla paylaşacağız. 
Bu iki yıllık süreçte verimli çalışmalar yapacağımıza inanıyorum. 

Gençlik Komisyonu

Eray Bodur – Başkan
İlknur Şehrin
Sinan Ayaz
Burcu Tali
Eyüp Kıyıcı
İpek Eşrefoğlu
Ahmet Ayaz

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz