Ana Sayfa Batı Trakya Haberler İSKEÇE TÜRK BİRLİĞİ HALK OYUNLARI EKİBİ FLORİNA’DAYDI

İSKEÇE TÜRK BİRLİĞİ HALK OYUNLARI EKİBİ FLORİNA’DAYDI

17
0

İskeçe Türk Birliği 28 yıldır sürdürdüğü hukuki mücadelesi esnasında katıldığı bir çok etkinliğe bir yenisini daha ekledi. İskeçe Türk Birliği’ne Florina Melitis beldesinde bulunan Meliti Kültür ve Eğitim Derneği (PNEUMATIKOS MORFOTIKOS SYLOGOS MELITHS)’nden gelen davet üzerine 19 Temmuz 2011 tarihinde İskeçe Türk Birliği Folklor ekibi, Asbaşkan Hüseyin Mehmet Usta ve Folklor Öğretmenleri Hüseyin Ahmetoğlu ile Tülin Hacıhalil eşliğinde Meliti Beldesinde düzenlenen şenliklere katıldı.

 

İskeçe Türk Birliği Folklor ekibi dernek yönetimi tarafından büyük bir coşku ve ilgiyle karşılandı. Folklor ekibimizi bir an bile yalnız bırakmayan dernek başkanı sn. Giorgos Kostidis ve yöneticileri, Melitis Belde Başkanı sn. Panagiotis Anastasiadis folklor ekibimizi ağırlamaktan büyük onur duyduklarını ifade ettiler.

 

İskeçe Türk Birliği Folklor ekibinin 19 Temmuz Salı akşamı yapmış oldukları yaklaşık 20 dakikalık gösteri, orada bulunan kalabalık halk tarafından ayakta alkışlanarak büyük beğeni topladı.

 

Son olarak, Meliti Kültür ve Eğitim Derneği Başkanı sn. Giorgos Kostidis, İskeçe Türk Birliği ile başlayan bu tür anlamlı işbirliğinin devam etmesini temenni etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz