Ana Sayfa Avrupa ve Balkanlar KOZLUKEBİR KARTALLARI SAHASINDA BERABERE KALDI

KOZLUKEBİR KARTALLARI SAHASINDA BERABERE KALDI

45
0

Yunanistan 4. Ligi A kategorisi takımlarından Kozlukebir Kartalları ile Hili takımları karşı karşıya geldiler. 18 Mart 2012 Pazar günü Kozlukebir Kartalları takımının ev sahipliği yaptığı maça; bölge halkı ve sporseverlerin yoğun ilgisi vardı. Maça bu kadar yoğun ilginin olmasının bir nedeni de konuk Hili takımının, Kozlukebir Kartalları takımından 2 puan önde olması ve Kozlukebir Kartalları takımının da bu maçı kazanması halinde biraz rahat nefes almasını sağlayacaktı. Maça deplasman takımı Hili; biraz daha hızlı başlayan taraf oldu. Maçın ilk golü 11. dakikada Hili takımından geldi. Ceza sahasında topla buluşan Kapanikas, kaleciyi de geçtikten sonra topu Ellenidis’e vererek boş kaleye attı. Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında Kozlukebir Kartalları takımı oyuna ağırlığını koyarken, bir çok fırsatı da gole çeviremeyen taraf oldu. İlk yarı Hili takımının 1-0 üstünlüğüyle tamamlanan maçın ikinci yarısına daha iyi başlayan taraf Kozlukebir Kartalları takımı oldu. Maçın son bölümünde ceza sahası içinde Caner’e yapılan sert harekete, hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı Theodorakis Andreas kullanarak gole çevirdi ve maçta 1-1’lik eşitlik sağlanmış oldu. Maçın geriye kalan bölümünde başka gol olmazken her iki takım da sahadan birer puan alarak ayrıldılar.

Ayrıca maç sırasında Kozlukebir köyünden bir grup genç, stad dışında mangal keyfi eşliğinde maçı seyrederek hafta sonu tatil gününün tadını çıkardılar.

Hili takımı oyuncuları:

Tsikovani, Andoniadis, Batsios, Zakas, Tsapanis, Papageorgiyu, Ntalaperas, Litsios, Kalanikas, Georgatsopulos, Ellenidis, Nathanailidis, Kesatis, Dumbalakis, Aggelopulos, Ntelis, Ahpa, Gundinudis. Antrenör: Kelesidis Nektarios.

Kozlukebir Kartalları takımı oyuncuları:

Emir Çamlıdağ, Nezir Mehmet, Kurak Erkan, Latif Latif, Deli Hüseyin Recep, Mehmet Emre, Ahmet İbram, Hasiotis Aggelos, Theodorakis Andreas, Mısırlı Şakir Okan, Panagiotopulos, Aggelakis, Mısırlı Şakir Gökhan, Mustafa Mustafa, Küçük Mehmet, Liaras, Caner İsa. Antrenör: Vasilis Haritopulos.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz