Ana Sayfa Avrupa ve Balkanlar HIRSIZLAR ADAMI ASTILAR VE İŞKENCE YAPTILAR

HIRSIZLAR ADAMI ASTILAR VE İŞKENCE YAPTILAR

13
0

Girit’in Hanya şehri Platania köyünde hırsızlar 67 yaşında bir yaşlı adamı ayaklarından ters asarak işkence yaptılar. Olay bölgede büyük yankı uyandırdı.

Olay şu şekilde gerçekleşti:

Gece saat 23:30’dan sonra yaşlı adamın evindeki çatıya çıkarak bacayı tıkadıktan sonra evin içerisi dumanla dolunca evde yalnız yaşayan 74 yaşındaki yaşlı adam kapıyı açmak mecburiyetinde kalmış.

Bunun üzerine hırsızlar eve girmişler ve yaşlı adamdan para ve altınların nerede olduğunu sormuşlar. Yaşlı adam kendilerine sadece 500 ABD Doları, 3.000 euro ve biraz altın olduğunu söylemiş. 4 kafadar hırsız yaşlı adamın söylediklerine inanmamışlar. Bunun üzerine yaşlı adamın ellerini kelepçelemişler ve ayaklarından ters vaziyette tavandaki bir ağaç köprüye asmışlar.

Astıktan sonra yaşlı adamı sobanın üzerinde kızdırdıkları demir çubuklarla vücudunun değişik yerlerini dağlamaya başlamışlar. Aynı anda yüzüne gözlerine deterjan atıyorlarmış. Bu yetmemiş olacak ki hızını alamayan hırsızlar yaşlı adamın ellerini kızgın sobanın üzerinde yakmışlar.

Gece saat 23:30’da başlayan işkence sabahın 04:30’a kadar sürmüş. Bunun üzerine hırsızlar işkenceye son vermişler ve yaşlı adamın evinden ayrılmışlar.

Yaşlı adamı sabah olunca ilk olarak Platania Belediye’si Başkan Vekili Manolis Solidakis bulmuş. Solidakis böyle bir vahşetin bölgede ilk kez yaşandığını söylemiş.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz