Harmanlık Azınlık Eğitim Kültür ve Spor Derneği milletvekili Ayhan Karayusuf’u ziyaret etti. Ziyaretle ilgili olarak milletvekili Ayhan Karayusuf’un basın bürosundan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“22 Nisan 2013 Pazartesi Harmanlık Azınlık Eğitim Kültür ve Spor Derneği Yönetim Kurulu milletvekili Ayhan Karayusuf’u makamında ziyaret etti.
Harmanlık Azınlık Eğitim Kültür ve Spor Derneği milletvekili Ayhan Karayusuf’a nezaket ziyaretinde bulundu. Dernek idarecileri milletvekili ile yakından tanışma fırsatı bulup, şehrimizin Harmanlık bölgesinde uzun yıllardır var olan sorunları dile getirdikten sonra, yeni dernek yönetimi olarak gerçekleştirmek istedikleri projeleri milletvekili Ayhan Karayusuf’la paylaştılar.
Yaklaşık iki saat süren görüşmenin olumlu bir hava içerisinde geçtiğini belirten milletvekili Karayusuf, sivil toplum örgütlerinin, derneklerin özellikle de eğitim-kültür alanında hizmet veren derneklerin toplumun kalkınmasında önemli rol oynadıklarına dikkat çekerek, yerel idarecilerimiz ve siyasetçilerimiz tarafından sivil kuruluşlarımıza, derneklerimize her zaman sahip çıkılması gerektiğini vurguladı ve devamında: “ Bugün, Harmanlık Azınlık Eğitim-Kültür ve Spor Derneği beni ziyaret etme nezaketinde bulunmuş olduğu için çok memnun oldum. Kendilerine gönülden teşekkür eder, her zaman kendileriyle işbirliği yapmaya hazır olduğumu bir kez daha söylemek istiyorum. Harmanlık halkına da saygı ve sevgilerimi gönderiyorum.” dedi.”