Ana Sayfa Avrupa ve Balkanlar GAT İSKEÇE TEŞKİLATI’NDAN DEB PARTİSİ İSKEÇE İL TEŞKİLATI GENÇLİK KOLU’NA ZİYARET

GAT İSKEÇE TEŞKİLATI’NDAN DEB PARTİSİ İSKEÇE İL TEŞKİLATI GENÇLİK KOLU’NA ZİYARET

13
0

Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği (BTAYTD) Genç Akademisyenler Topluluğu (GAT) İskeçe Teşkilatı Yönetimi, Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi İskeçe İl Teşkilatı Gençlik Kolu’na ziyaret gerçekleştirdi.

 

23 Kasım 2012 Cuma günü gerçekleşen ziyarette, GAT İskeçe Teşkilatı Başkanı İsmail Ahmet, Asbaşkan Yücel Eminoğlu, Sekreter Haldun Taha Tuna ve Basınla İlişkiler Sorumlusu Erkan Bozoğlu’ndan oluşan heyet, DEB Partisi İskeçe İl Teşkilatı Gençlik Kolu adına Koordinatör Mustafa Şargo, Koordinatör Yardımcıları Ali Salihoğlu ve Pervin Tüccar, Halkla İlişkiler Sorumlusu Hüsniye Arabacıoğlu ve Teşkilat Sorumlusu Kerem Abdürrahimoğlu tarafından karşılandı.

 

Ziyaret sırasında söz alan Gençlik Kolu Koordinatörü Mustafa Şargo yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı: “Öncelikle GAT İskeçe Teşkilatı Başkanı ve Yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca yeni yönetim olarak kendilerini tebrik ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum. Genç Akademisyenlet Topluluğu (GAT) 28 Ocak 1995 yılında kurulmuş olan ve Batı Trakyalı üniversite öğrencilerinden oluşan en önemli gençlik teşkilatlarından biridir. Hoş bir tesadüf sonucu bizler de DEB Partisi İskeçe İl Teşkilatı Gençlik Kolu olarak 2012 yılında yine bir 28 Ocak günü biraraya geldik ve Gençlik Kolu’muzun ilk adımını attık. DEB Partisi bildiğiniz gibi 2010 yılından itibaren bir yeniden yapılanma sürecine girdi. Bu yeniden yapılanma çerçevesinde 2011 yılının Mayıs ayında İskeçe İl Teşkilatı Bürosu faaliyete geçti ve örgütlenme faaliyetlerine başladı. Daha sonra da Gençlik Kolu’muzu kurduk ve çalışmalarımıza başladık. DEB Partisi Yönetimi Batı Trakyalı gençlere büyük önem ve değer veren bir yönetimdir. Bizler de yönetimimizden aldığımız bu güçle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Başta GAT Teşkilatı olmak üzere tüm genç arkadaşlarımızla ortak proje ve etkinlikler yapma konusunda istekliyiz. Ben GAT İskeçe Teşkilatı yönetimine ziyaretlerinden dolayı birkez daha teşekkür ediyorum.”

 

Daha sonra söz alan GAT İskeçe Teşkilatı Başkanı İsmail Ahmet GAT Teşkilatı hakkında genel bilgiler vererek şu ifadeleri kullandı: “GAT İskeçe Teşkilatı olarak bizleri bugün ağırlayan DEB Partisi İskeçe İl Teşkilatı Gençlik Kolu’na teşekkür ediyoruz. GAT İskeçe Teşkilatı’nın Genel Kurulu bundan kısa bir süre önce gerçekleşti ve yeni yönetimimizi belirlemiş olduk. Amacımız İskeçe’de üniversite öğrencisi olan  gençleri biraraya getirmek, ortak faaliyetler düzenlemek ve  İskeçe’de üniversite eğitimini almaya gelen genç arkadaşlarımıza yardımcı olmaktır. İskeçe’de eğitim gören Batı Trakya’lı öğrencileri bir çatı altında toplamak için elimizden geleni yapıyoruz. Yeni yönetim olarak bugün ilk ziyaretimizi DEB Partisi İskeçe İl Teşkilatı Gençlik Kolu’na yaptık. Umuyorum bundan sonra birlikte ortak etkinliklere de imza atarız.”

 

Ziyaret sırasında gençler Batı Trakya Müslüman Türk Azınlığı’nın güncel sorunları hakkında da karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

 

Son olarak DEB Partisi İskeçe İl Teşkilatı Gençlik Kolu Koordinatörü Mustafa Şargo, GAT İskeçe Teşkilatı Başkanı İsmail Ahmet’e ziyaret anısına bir plaket takdim etti

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz