Ana Sayfa Batı Trakya Haberler TBMM BAŞKAN VEKİLİ MERAL AKŞENER BATI TRAKYA’DA

TBMM BAŞKAN VEKİLİ MERAL AKŞENER BATI TRAKYA’DA

23
0

Dr Sadık Ahmet’i 18. ölüm yıl dönümünde anmak üzere Batı Trakya’ya gelen Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkan Vekili MHP İstanbul Milletvekili Meral Akşener, azınlık kurum ve kuruluşlarını ziyaret etti.

İlk olarak Türkiye Cumhuriyeti Gümülcine Başkonsolosluğu’nu ziyaret eden Meral Akşener; burada Başkonsolos İlhan Şener ile bir süre karşılıklı görüş alış verişinde bulundu. Görüşme sırasında Muavin Konsoloslar Alper Atak ve İlkay Kocayiğit de yer aldılar.

Daha sonra Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif’i ve DEB Partisi Başkanlığı’nı ziyaret eden Meral Akşener, burada Genel Başkan Mustafa Ali Çavuş ve İskeçe İl Teşkilatı Başkanı Ozan Ahmetoğlu tarafından karşılanırken, kendilerine partinin çalışmaları hakkında kısa bilgiler aktarıldı.

Ayrıca ziyaretleri sırasında TBMM Başkan Vekili Meral Akşener kendisinin de Lozan mübadili Dramalı bir ailenin kızı olduğunu söyledi.

Bu arada İskeçe ilini de ziyaret eden Başkan Vekili Meral Akşener, İskeçe Müftüsü Ahmet Mete’yi de makamında ziyaret ederek bir süre karşılıklı görüş alış verişinde bulundular. Müftülük ziyaretinin ardından İskeçe Türk Birliği’ni de (İTB) ziyaret eden Akşener; burada İTB Başkanı Ahmet Kurt, yönetim kurulu ve üyeleri tarafından karşılandı. Başkan Ahmet Kurt konuk Akşener’e, bu ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Anavatan Türkiye’den böyle değerli devlet büyüklerinin Batı Trakya’yı böyle önemli bir günde ziyaret etmesi tabii ki sevinç ve mutluluk veriyor. Ancak sayın Bakanımız ve heyetinin ziyaretleri hakkında Birlik gazetesine program ve ziyaretler hakkında hiç bilgi verilmemesi dikkat çekti. Buna rağmen biz gazetecilik mesleğinin gereği sonradan da olsa siz okuyucularımız için takip ederek haber alma konusunda üzerimize düşeni yaptığımıza inanıyoruz. Çünkü Balkanlar’ın ve Batı Trakya’nın en hızlı gazetesi Birlik gazetesi, en çok okunan ve takip edilen bir gazete olduğu herkes tarafından biliniyor. Bunu siz değerli okuyucularımıza borçluyuz. Bizleri siz adım adım yükseltiniz ve sizlerle birlikte her gün daha emin ve sağlam adımlarla doğru ve tarafsız habercilikte zirveye hep birlikte tırmanıyoruz.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz