Ana Sayfa Batı Trakya Haberler İSKEÇE TÜRK BİRLİĞİ’NDEN “BABALAR GÜNÜ” KUTLAMASI

İSKEÇE TÜRK BİRLİĞİ’NDEN “BABALAR GÜNÜ” KUTLAMASI

27
0

İskeçe Türk Birliği Kadınlar Kolu tarafından her yıl düzenlenen “Babalar Günü” kutlaması bu yıl da 19 Haziran 2011 Pazar günü İskeçe Türk Birliği Lokali’nde gerçekleşti.

 

Geleneksel hale getirilen “Babalar Günü” kutlama etkinliğine, İskeçe Türk Birliği Başkanı Ahmet Kara ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin yanı sıra, T.C. Gümülcine Başkonsolosu Mustafa Sarnıç, T.C. Gümülcine Başkonsolosluğu Muavin Konsolosu Murat Sezgin, Eyalet Üyeleri Muhalefet Temsilcisi Türkeş Hacımemiş, T.C. Ziraat Bankası İskeçe Şube Müdürü Ömer Çay, B.T.T.Ö.B. Asbaşkanı Nihat Osmanoğlu, Eski Başkanlardan Mehmet Hacıhalil ve Rıza Kırlıdökme ve çok sayıda soydaş katıldı.

 

Gecenin açılış konuşmasını İskeçe Türk Birliği Kadınlar Kolu Başkanı Tülin Mustafaoğlu yaptı, akabinde İskeçe Türk Birliği Başkanı Ahmet Kara misafirleri selamladı. Daha sonra T.C. Gümülcine Başkonsolosu Mustafa Sarnıç kısa bir konuşma yaptı. Konuşmalardan sonra, Babalar Günü’ne özel şiir okuyan çocuklara çeşitli hediyeler verildi. Son olarak İskeçe Türk Birliği Kadınlar Kolu’nun hazırlamış olduğu açık büfe ikramları ile sohbet havası içerisinde gece sonuçlandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz