Ana Sayfa Batı Trakya Haberler PAVLİDİS’İN ADAYLARI DEB PARTİSİ’Nİ ZİYARET ETTİ

PAVLİDİS’İN ADAYLARI DEB PARTİSİ’Nİ ZİYARET ETTİ

25
0

18 Mayıs’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Doğu Makedonya Trakya Eyalet Başkan adayı olan Yorgos Pavlidis’in listesinde bulunan azınlık Eyalet Meclis Üyesi adayları DEB Partisi İskeçe İl Teşkilatı Bürosunu ziyaret etti.

Adayları DEB Partisi adına Genel Başkan Yardımcısı ve İskeçe İl Teşkilatı Sorumlusu Ozan Ahmetoğlu ve partinin İskeçeli yöneticileri karşıladı. Birol İncemehmet, İrfan Hacıgene, Rıdvan Ahmetçik, Sunay Ali Osmanoğlu ve İbrahim Amuçka’dan oluşan heyet DEB Partisi’nin Avrupa Birliği seçimlerine katılma kararını tebrik ederek her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade ettiler. Yaptıkları ziyaretin bir nezaket ziyaretinden çok DEB Partisi’ne olan desteklerini ifade etmek için yapılmış bir ziyaret olduğunu belirttiler.

Ziyarette söz alan DEB Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İskeçe İl Teşkilatı Sorumlusu Ozan Ahmetoğlu öncelikle ziyaretlerinden dolayı adaylara teşekkür ederek adaylıklarının hayırlı olmasını diledi. DEB Partisi olarak Avrupa Birliği seçimlerine bu azınlığın sesini duyurmak için girdiklerini ifade eden Ozan Ahmetoğlu bu seçimler sayesinde Avrupa’ya “Bizde Varız” deme fırsatını yakaladıklarını belirtti ve bu mücadelede herkesin desteğini beklediklerini ifade etti. Ozan Ahmetoğlu sözlerine son verirken destelerinden ötürü tüm adaylara teşekkür etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz