Ana Sayfa Batı Trakya Haberler NUREL ŞENER HANIMEFENDİDEN ÇOK ANLAMLI BİR ZİYARET

NUREL ŞENER HANIMEFENDİDEN ÇOK ANLAMLI BİR ZİYARET

15
0

T.C. Gümülcine Başkonsolosu Sayın Osman İlhan Şener’in eşi Sayın Nurel Şener çok anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Nurel Şener hanımefendi, Muavin Konsolos Sayın Adnan Öztürk ile birlikte bugün 23 Aralık 2013 tarihinde Gümülcine Kronik Hastalıklı Çocuklar Merkezi’ne bir ziyaret gerçekleştirdiler.

Sayın Nurel Şener’i ve Sayın Muavin Konsolosu karşılayan Doğu Makedonya – Trakya Bölgesi Sosyal Yardım Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Marina Fillipidu, Yönetim Kurulu Aristidis Sarhosidis ve Müdür Vekili Ömür Hasan kendilerine merkezin işleyişi hakkında bilgi verdiler. Yönetim Kurulu Başkanı Filippidu, merkezin bölgede yeteri kadar tanınmadığını, bu nedenle kendilerinin bir tanıtım kampanyasına başladıklarını ifadeyle az sayıdaki personelin büyük bir özveriyle çalıştığını, gelebilecek her türlü yardımlara açık olduklarını belirterek bu ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Muavin Konsolos Sayın Adnan Öztürk de T.C. Gümülcine Başkonsolosluğunun bu ziyareti bir gelenek haline getirdiğini, son derece önemli bir hizmet veren sözkonusu kurumdaki çalışanların özverili çalışmalarını takdirle takip ettiklerini ifade ettiği belirtiliyor. Sayın Nurel Şener ve Sayın Adnan Öztürk hasta çocukların bakımının yapıldığı tesisleri gezdikten sonra kurumdan ayrıldıkları belirtiliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz