Ana Sayfa Avrupa ve Balkanlar İLHAN TAHSİN’İN TEYZESİ NURİYE ÖMER HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞTU

İLHAN TAHSİN’İN TEYZESİ NURİYE ÖMER HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞTU

12
0

Avrupa Gazeteciler Derneği, (AVGADER) Tek Rumeli Tv Yunanistan Temsilcisi, Birlik Gazetesi Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni İlhan Tahsin’in de teyzesi olan Nuriye Ömer, bir süre Almanya’da tedavi görüyordu. Ancak dün geçirmiş olduğu beyin kanaması neticesinde Nuriye Ömer, 67 yaşında hakkın rahmetine kavuştu.

Türkiye Cumhuriyeti Gümülcine Başkonsolosu Osman İlhan Şener, 10 Şubat 2013 tarihinde, Küçük Doğanca köyünde Nuriye Ömer hanımın cenaze törenine katılarak, ailesi ve akrabalarına taziye dileklerinde bulundu.

Cenaze törenine T.C. Gümülcine Başkonsolosu Osman İlhan Şener’in yanısıra çok sayıda vatandaş katılarak, kederli ailesine baş sağlığı dileklerinde bulundu.

Bizler de Birlik gazetesi ailesi olarak, Nuriye Ömer’e Allah’tan rahmet ve kederli ailesine başsağlığı dileriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz