Ana Sayfa Batı Trakya Haberler KURCALI AZINLIK KADINLARI EĞİTİM VE KÜLTÜR DERNEĞİ MİSAFİRLERİNİ AĞIRLADI

KURCALI AZINLIK KADINLARI EĞİTİM VE KÜLTÜR DERNEĞİ MİSAFİRLERİNİ AĞIRLADI

15
0

Kurcalı Azınlık Kadınları Eğitim ve Kültür Derneği, T.C. Gümülcine Başkonsolosu Mustafa Sarnıç’ın eşi Esin Sarnıç ve beraberinde anavatan Türkiye’den gelen misafirleri, sabah kahvaltısında ağırladı.

 

Gümülcine’de, 18 – 19 Mayıs 2012 tarihleri arasında gerçekleşen, Batı Trakya Türkleri Kadın Kurultayı’na katılan misafirler, 20 Mayıs Pazar günü ise derneğin davetlisi olarak Kurcalı’ya geldiler.

 

Başkan Dilek Osman ve dernek yöneticileri tarafından karşılanan misafir heyet, üyelerle kahvaltı yapıp, kahve içerek sohbet etme fırsatı buldu. BTAYTD Kurcalı Çocuk Kulübü’nü, merkez camiini ve Türk Azınlık ilkokulunu ziyaret eden heyet, Kurcalı köyü hakkında da bilgi aldı.

 

Kurcalı’daki ziyarete, T.C. Gümülcine Başkonsolosu Mustafa Sarnıç’ın eşi Esin Sarnıç ve Kozlukebir Belediye Başkanı İbrahim Şerif’in eşi Emine hanımın yanı sıra, Sevinç Alkan Özcan (T.C. Dışişleri Bakan Danışmanı), Dr. Ayşe Güney Tekin, Mine Tutar (Türkolog), Bedriye Yılmaz (KAGEM Temsilcisi), Fulya İbanoğlu (T.C. Diyanetişleri Başkanlığı), Gümülcine Seçilmiş Müftüsü İbrahim Şerif’in eşi Celile Şerif, Batı Trakya Kadın Platformu Sözcüsü Şükran Raif, BAKEŞ Genel Müdürü Pervin Hayrullah, GTGB Kadınlar Kolu Başkanı Elmas Hüsemoğlu katıldılar.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz