Ana Sayfa Batı Trakya Haberler KIRKLARELİ VALİSİ İSKEÇE TÜRK BİRLİĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ

KIRKLARELİ VALİSİ İSKEÇE TÜRK BİRLİĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ

18
0

Kırklareli Valisi Mustafa Yaman ve Vali Yardımcısı İsmail Gültekin, T.C. Gümülcine Başkonsolosu Mustafa Sarnıç ile birlikte 3 Aralık 2011 Cumartesi günü İskeçe Türk Birliği’ni ziyaret ettiler.

 

Heyet, İskeçe Türk Birliği Yöneticileri tarafından karşılandı. İskeçe Türk Birliği Başkanı Ahmet Kara yaptığı selamlama konuşmasında, öncelikle heyeti İskeçe Türk Birliği’nde ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, derneğin hukuki süreci ve faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Ardından söz alan Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, İskeçe Türk Birliği’nde olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirtti ve bundan sonra Birliği daha sık ziyaret etmek arzusunda olduğunu belirterek, Birliğin bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi. Son olarak Dostluk Eşitlik ve Barış Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İskeçe İl Teşkilatı Sorumlusu Ozan Ahmetoğlu söz alarak, D.E.B. Partisinin tarihi ve amaçları hakkında bilgiler verdi.

 

Ziyarette ayrıca, Eyalet Başkan Yardımcısı İrfan Uzun, İskeçe İli Türk Kadınları Kültür Derneği Başkanı Aysel Sağır, Birlik Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İlhan Tahsin, İskeçe Türk Birliği’nin eski başkanları ve üyeleri hazır bulundular.

 

MÜFTÜ AHMET METEY’İ ZİYARET

 

Kırklareli Valisi Mustafa Yaman ve Vali Yardımcısı İsmail Gültekin, T.C. Gümülcine Başkonsolosu Mustafa Sarnıç ile birlikte İskeçe Seçilmiş Müftüsü Ahmet Mete’yi makamında ziyaret etti. Müftü Mete konuk Valiye Müftülüğün çalışmaları hakkında bilgi verdi. Vali Mustafa Yaman da Müftülüğün yapmış olduğu bu çalışmaları takdirle karşıladığını ve desteklemek için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduğunu söyledi.

 

GÜMÜLCİNE TÜRK GENÇLER BİRLİĞİ ZİYARETİ

 

Vali Mustafa Yaman ve Vali Yardımcısı İsmail Gültekin, İskeçe’deki ziyaretlerin ardından Gümülcine’ye geçti. Gümülcineye gelen Vali Mustafa Yaman ve Vali Yardımcısı İsmail Gültekin’i GTGB Başkanı Koray Hasan, DEB Partisi Başkanı Mustafa Ali Çavuş, GTGB eski Başkanlarından ve DEB Partisi Baş Danışmanı Arif Hüseyinoğlu karşıladı. Başkonsolos Mustafa Sarnıç’ın da birlikte olduğu ziyaret çay ve kahvelerin içilmesiyle son buldu. Vali ve beraberindeki heyet Kırklareli’ne döndü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz