Ana Sayfa Batı Trakya Haberler Kanser Hastası Bayanın Elektriğini Kestiler

Kanser Hastası Bayanın Elektriğini Kestiler

6
0

Kanser hastalığı ile mücadele eden işsiz ve sabit bir geliri olmayan bir bayanın elektriğini kestiler.

Kuzey Meriç (Evros) bölgesinde bir köyde ikamet eden, ancak diğer yandan da kanser hastalığı ile mücadele eden işsiz ve sabit bir geliri olmayan ve ödeyemediği için de biriken 2.500 euroluk borcundan dolayı Yunanistan Elektrik Kurumu (DEİ) bayanın elektriğini kesti.

Kuzey Evros Kanser Hastaları “Birlikte Yaşama” Derneği tarafından yapılan açıklamada, Dedeağaç Hastanesinde her hafta kemoterapi gören 50 yaşın altında akciğer kanseri olan bayanın yaklaşık bir ay önce Kumçiftliği’nde Yunanistan Elektrik Kurumu’na konuşmaya gittiği, ödemeye gücü olmadığını, kanser hastası olduğunu söylemesine rağmen, kendisine 3 Eylül’de elektriğini keseceklerini yazılı olarak bildirdikleri belirtiliyor.

Bunun üzerine devreye giren Kuzey Evros Kanser Hastaları “Birlikte Yaşama” Derneği’nin bayanın hesabına 1.280 euro yatırdığını, ancak 2.500 euro olan borcun tamamlanabilmesi için bir yardım kampanyası başlatıldığını duyurdu.

Kuzey Evros Kanser Hastaları “Birlikte Yaşama” Derneği tarafından başlatılan para yardımı hesabı aynen aşağıdaki gibidir.

ONOMA ΔIKAIOYXOY: ΣYΛΛOΓOΣ KAPKINOΠAΘΩN MAZI ΓIA ZΩH

IBAN: GR03 0171 1850 0061 8514 5124 001

BIC: PIRBGRAA

Τράπεζα Πειραιώς

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz