Ana Sayfa Batı Trakya Haberler IRCICA’NIN İSTANBUL’DAKİ İFTARINA BATI TRAKYA’DAN KATILDILAR

IRCICA’NIN İSTANBUL’DAKİ İFTARINA BATI TRAKYA’DAN KATILDILAR

17
0

İslam Tarih, Sanat ve Kültür Araştırma Merkezi (IRCICA) Genel Direktörü Halit Eren, 11 Ağustos Perşembe günü, İstanbul Dedeman otelinde iftar verdi. İlahiler eşliğinde ve semazenlerin gösterisiyle başlayan iftara Batı Trakya’dan Rodop PASOK milletvekili Ahmet Hacıosman, İskeçe PASOK milletvekili Çetin Mandacı, Gümülcine Seçilmiş Müftüsü İbrahim Şerif, İskeçe Seçilmiş Müftüsü Ahmet Mete ve T.C. Gümülcine Başkonsolosu Mustafa Sarnıç katıldılar.

 

Yemeğe çok sayıda din adamı, siyasetçi ve yabancı konuk katıldı. İftar yemeğinin ardından konuşan IRCICA Genel Direktörü Dr. Halit Eren, ”IRCICA dostları yıllar geçtikçe hızla arttı. Bu nedenle, daha önce Yıldız Sarayı Çit Kasrı’nda düzenlediğimiz iftar organizasyonlarına sığmamaya başladık. Bu nedenle otellere taşmak zorunda kaldık. Ramazanda da çalışmalarımıza hiç ara vermedik.” dedi.

Mandacı ve Mete’nin eşleriyle katıldıkları iftar yemeğine, T.C. Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan, T.C. Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ve T.C. İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’in yanısıra birçok bakan mesaj gönderdiler.

 

Azınlıkça Online®

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz