Ana Sayfa Batı Trakya Haberler HALK HAREKETİ MÜFTÜ METE’Yİ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

HALK HAREKETİ MÜFTÜ METE’Yİ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

13
0

Mustafçova Belediyesi muhalefet listesi Halk Hareketi Başkanı, meclis üyeleri ve bazı mensuplar İskeçe Müftüsü Ahmet Mete’yi makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Halk Hareketi Başkanı Cemil Kabza ve meclis üyleriyle bazı Halk Hareketi mensuplarından oluşan heyet, 11 Şubat Cumartesi Günü İskeçe Seçilmiş Müftüsü Ahmet Mete’yi makamında ziyaret etti.

Yaklaşık 1 saat süren görüşmede Halk Hareketi Başkanı Cemil Kabza, Müftü Mete’ye Belediye’deki çalışmaları hakkında bilgi verdi. Gerek siyasi, gerek coğrafi açıdan zor bir bölgede bulunan Mustafçova Belediyesi’nin İskeçe Türkleri ve Batı Trakya Türk Azınlığı için çok önemli bir kurum olduğunu ifade eden Halk Hareketi Başkanı Cemil Kabza, “Bizler ülkemizin ekonomik şartlarını göze alarak, yıkıcı değil, yapıcı bir muhalefet siyaseti izliyoruz. Konuşan, soran, soruşturan, öneren bir ekibiz. Meclis toplantılarında halkımızın bizlere intikal ettirdiği sorunları dile getirmeye çalışıyoruz. Milletimizin menfaatine olabilecek, doğru, siyasi istismardan uzak projelere destek veriyor. Doğru olduğuna inanmadığımız çalışmalar konusunda da tepkimizi gösteriyoruz. Bizler rakiplerimizi rakip olarak görüyor, hiç bir zaman düşman olarak görmedik, görmüyoruz. Müftülüğün çalışmalarını yakından takip ediyoruz. İştirak etmeye ve yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da müftülüğün sosyo-kültürel çalışmalarına her zaman katkı sağlamaya hazır olduğumuzu beyan etmek isterim.” dedi.

Müftü Ahmet Mete ise Mustafçova Belediyesi’nin İskeçe’de tek Türk Belediyesi olduğunun altını çizerek, siyasi görüşler ne olursa olsun, milletimizin birlik beraberliğe her zaman ihtiyaç olduğunu söyledi. Hizmet konusunda yarışmanın mutlaka hayırlı sonuçlar doğuracağına inandığını söyleyen Ahmet Mete, “Belediyedeki çalışmaları ben de bir belediye sakini olarak yakından takip ediyorum. Ülkemizin durumu ortada. İnsanlarımız hizmet bekliyor. Atılan olumlu adımların sonuç getirmesini temenni ediyorum. Milletimizin birlik beraberliğe ihtiyacı var. Bu konuya bütün azınlık siyasetçilerin dikkat etmesi gerekiyor. Allah yardımcınız olsun. Bana ve müftülük makamına göstermiş olduğunuz ilgiden ve saygıdan dolayı teşekkür ederim.” dedi.

Halk Hareketi Başkanı Cemil Kabza, İskeçe Seçilmiş Müftüsü Ahmet Mete’ye bir çiçek hediye etti.

Görüşmede İskeçe Müftü Yardımcısı Ahmet Hraloğlu da hazır bulundu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz