Ana Sayfa Batı Trakya Haberler HAKGÜDER : “BATI TRAKYA TÜRKLERİ KADIN KURULTAYI TOPLUMA DİNAMİZM GETİRECEK”

HAKGÜDER : “BATI TRAKYA TÜRKLERİ KADIN KURULTAYI TOPLUMA DİNAMİZM GETİRECEK”

12
0

İskeçe Türk Birliği Kadın Kolları Başkanı Tülay Mustafaoğlu ve beraberindeki kadın kolları üyeleri Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Genel Merkezini ziyaret etti. Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Genel Merkezi Kadın Kolları Başkanı Hürrem Şevketoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen iki kurum kadın kolları üyelerinin genel merkez ziyaretinde Genel Başkan Burhaneddin Hakgüder de hazır bulundu.

 

İki günlük ziyaret kapsamında İstanbul’a gelen İskeçe Türk Birliği Kadın Kolları üyeleri İstanbul’a gelişlerinde Genel Sekreter Av.Necmettin Hüseyin tarafından karşılanırken, genel merkezimizi ziyaret ederek BTTDD kadın kolları ile bir çalışma toplantısında bir araya geldi ve kadın kollarımız tarafından verilen yemekte bir araya geldiler.

 

Genel Merkezimize ziyarette Genel Başkan Av.Burhaneddin Hakgüder bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Batı Trakyalı kadınların bir araya gelerek önümüzdeki yıl içerisinde BATI TRAKYA TÜRKLERİ KADIN KURULTAYINI gerçekleştirmeleri istedi. Hakgüder, şehir merkezleri dışında Batı Trakya’nın en ücra köşesindeki köylerdeki kadınlarımıza dahi ulaşarak gerçekleştirilecek bu kurultayın toplumumuza dinamizm getireceğini belirtti. Hedefimiz sizlerin öncülüğünde bu kurultayı gerçekleştirmektir ve bu konunun artık ihmal edilmeden kararlılıkla sonuca ulaşması gerekir dedi.

 

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Genel Merkez Kadın Kollarının onurlarına verdiği öğle yemeği sonrasında İskeçe Türk Birliği kadın kolları üyeleri iki günlük ziyaretleri tamamlayarak Batı Trakya’ya uğurlandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz