Ana Sayfa Batı Trakya Haberler GÜMÜLCİNE’DE KUTLU DOĞUM ETKİNLİKLERİ

GÜMÜLCİNE’DE KUTLU DOĞUM ETKİNLİKLERİ

26
0

Gümülcine S.Müftülüğü’nden “Kutlu Doğum Etkinlikleri”.

Her yıl Gümülcine S.Müftülüğü’nün düzenlediği Kutlu Doğum Etkinliği bu yıl da 20 Nisan 2011 Çarşamba günü Chris&Eve Hotel’inde saat 20:15’te gerçekleşecektir.

Peygamber Efendimiz’in dünyayı şereflendirdiği Milâdî tarih olan Nisan Ayı’nda dünyanın birçok yerinde O’nu daha yakından tanımak ve hayatından örnekler kazanmak amacıyla “Kutlu Doğum Etkinlikleri” düzenlenmektedir.

Batı Trakya Müslüman Türk Azınlığı da çeşitli noktalarda düzenleyecek olduğu programlarla bu güzelliğe katılacaktır.

Bu bağlamda Gümülcine S.Müftülüğü’nün de yer alacağı bu programlar şu tarihlerde gerçekleşecektir. Kamuoyuna duyurulur.

Domruköy Mevlidi

Yıllardan beri geleneksel olarak düzenlenen “Domruköy Mevlidi” 17 Nisan 2011 Pazar günü saat 10:00’da köy camii’nde gerçekleşecektir. Tüm Batı Trakya Müslüman Türk Azınlığı’nın davetli olduğu bu mevlid-i şerif aynı gün TRT AVAZ televizyonundan naklen yayınlanacaktır.

Köy halkının düzenlemiş olduğu bu etkinliğe Gümülcine S.Müftülüğü olarak ilâhi koromuz, mevlithanlarımız ile destek vermekteyiz. Bu etkinlikte Kutlu Doğum ile ilgili konuşmayı Gümülcine S.Müftüsü İbrahim Şerif yapacaktır.

Gümülcine S.Müftülüğü Kutlu Doğum Etkinliği

Her yıl Gümülcine S.Müftülüğü’nün düzenlediği Kutlu Doğum Etkinliği bu yıl da 20 Nisan 2011 Çarşamba günü Chris&Eve Hotel’inde saat 20:15’te gerçekleşecektir.

Programda Kur’an-ı Kerim, günün anlam ve önemini belirten konuşmalar, ilâhiler, şiirler ve sürprizlerle dolu bir gece yaşanacaktır.

Tüm Batı Trakya Müslüman Türk Azınlığı (kadın-erkek) davetlidir.

 

Büyük Sirkeli Köyü Mevlidi

23 Nisan 2011 Cumartesi günü saat 10:00’da Büyük Sirkeli Köyü’nün düzenlemiş olduğu Kutlu Doğum Mevlidi’ne T.C. Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. H.Kamil YILMAZ onur konuğu olarak katılacaktır.

Gümülcine S.Müftülüğü’nün mevlithanları ve ilâhi korosu ile katkı sağlayacağı programa tüm Batı Trakya Müslüman Türk Azınlığı davetlidir.

Gerdeme Köyü Mevlidi

1 Mayıs 2011 Pazar günü saat 10:00’da Gerdeme Köyü’nde düzenlenecek olan mevlid-i şerife Gümülcine S.Müftülüğü ilâhi korosu ve mevlithanları katılacaktır.

Gümülcine S.Müftüsü İbrahim Şerif’in konuşmacı olarak katılacağı bu mevlid-i şerife tüm Batı Trakya Müslüman Türk Azınlığı davetlidir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz