Ana Sayfa Batı Trakya Haberler “EŞİTLİĞE İLK ADIM” LİSTESİ TOPLANDI

“EŞİTLİĞE İLK ADIM” LİSTESİ TOPLANDI

18
0

“Eşitliğe İlk Adım” Listesi Gümülcine Türk Gençler Birliği salonunda bir toplantı gerçekleştirdi. Gümülcine belediyesinin 2012 yılının bütçesini oluşturmak amacıyla muhalefetten 2012 yılı bütçesine dahil edilmesi gereken işler hakkında öneri istemesi sonucu bu toplantının gerçekleştiği belirtiliyor.

Başkan Sibel Mustafaoğlu, toplantıda değişik köyler ve Gümülcine’nin mahallelerinden gelen listedeki çalışma arkadaşlarıyla birlikte sorunları tespit etti ve belediyeye sunmak üzere gerekli çalışmaları başlattı.

 

Son günlerde basında Sibel Mustafaoğlu ve “Eşitliğe İlk Adım” Listesi hakkında çıkan çeşitli spekülasyonlarla alakalı Birlik gazetesine kısa bir açıklamada bulunarak, “biz gücümüzü halktan alıyoruz. Halk bizi masa başında oturmamız için seçmedi. Halk bizden yapılmayanların yapılması için çalışmalar bekliyor bizde bu beklentiye cevap vermek için çalışıyoruz. Listemizin bürosu yokmuş, beni ve listemizi DEB’in yanından atmışlar, çalışmalarımızı yapacak ne yerimiz ne de yurdumuz yokmuş gibi çeşitli spekülasyonlara kulak asmıyorum.

 

İşte görüyorsunuz çalışmalarımızı arkadaşlarımızla birlikte GTGB salonunda da gerçekleştiriyoruz. Ben ve ekibim makam sevdalıları değiliz. Tabii ki bir yerimizin olması gerekiyor. Umuyorum yakın bir zaman içerisinde bunu da çözeceğiz. Gerekli girişimleri yaptık ve sonucunu bekliyoruz” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz