Ana Sayfa Batı Trakya Haberler DEB PARTİSİ’NDEN EDİRNE’YE KÜLTÜR TURU

DEB PARTİSİ’NDEN EDİRNE’YE KÜLTÜR TURU

23
0

Dostluk Eşitlik Barış Partisi (DEB) bayan üyelerine yönelik Edirne – Selimiye kültür turu düzenledi. Kültür turuna katılımın 13 otobüsle birhayli yüksek olduğu görüldü. Bayan üyeler Edirne’nin tarihi yerlerini gezdi ve bol bol alışveriş yaptı.

Dostluk Eşitlik Barış Partisi Genel Başkanı Mustafa Ali Çavuş, Edirne – Selimiye kültür turu ile ilgili, “üyelerimize yönelik bu tür gezilerimiz devam edecektir. Amacımız üyelerimize Anavatan ve Vatanımızın güzelliklerini tanıtmak ve son döneme Türkiye ile Yunanistan arasında olumlu yönde gelişmekte olan ilişkilere bizlerde siyasi bir parti olarak katkı sağlamaktır.” Dedi.

Gezi ile alakalı Dostluk Eşitlik Barış Partisi (DEB) Genel merkezinden basına şu yazılı açıklama gönderildi.

 

BASIN ACIKLAMASI

Partimizin kadın üyelerine yönelik Edirne – Selimiye kültür turumuz yoğun katılım ve güzel anılarla dolu olarak gerçekleşmiştir.

Ayrıca bu gezi çerçevesinde Edirne Valiliği ziyaret edilmiştir. Edirne Valisi sayın Gökhan Sözer yurtdışında olduğundan dolayı Vali Yardımcısı sayın Abdullah Aslaner ile görüşülmüştür. Partimizin Genel Başkanı Mustafa Ali Çavuş, Vali Yardımcısı sayın Abdullah Aslaner’e bir plaket sunmuştur.

Kültür turu çerçevesinde ayrıca “Arda Turizm” sahibi İhsan Aksoy ile işbirliği protokolü imzalanmıştır. Bu protokol çerçevesinde “Arda Turizm”in Yunanistan’a yapacağı turlar esnasında Gümülcine ve İskeçe’de konaklama ve bölgeye daha fazla turist taşınması öngörülüyor.

Dostluk Eşitlik Barış Partisi

Genel Merkezi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz