Ana Sayfa Batı Trakya Haberler “ARAÇLAR VE YAYALAR TUVALET-MUTFAK ATIKLARININ ÜZERİNDEN GEÇİYOR”

“ARAÇLAR VE YAYALAR TUVALET-MUTFAK ATIKLARININ ÜZERİNDEN GEÇİYOR”

28
0

Kozlukebir Belediye Meclis Üyesi Dr. Rıdvan Mustafa Küçük Sirkeli ile Büyük Sirkeli köyleri kanalizasyonlarının birleştirilmesi konusunu Belediye Meclisi’nde görüşülmesi talebinde bulundu. Ancak bu talep, iktidar kanadı tarafından red edildi.

Kozlukebir Belediyesi Toplumsal Hareket Listesi muhalefet kanadı, konuyla ilgili olarak ‘Bilgilendirme’ başlığı altında bir açıklama yaptı. Söz konusu açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Küçük Sirkeli’nin lağım (tuvalet-mutfak) atıkları, dere oluşturarak Büyük Sirkeli’nin içinden geçerek çaya gitmektedir. Büyük Sirkeli deresinden Kozlukebir yönüne gidecek bütün araçlar ve yayalar bu dereden geçmek zorundadır. Hal böyleyken belediye başkanı keyfi olarak ihtiyaç tespiti yapmadan oturak ve köşk dağıtmaktadır.

Sirkeli Azası Diş Hekimi Rıdvan Mustafa, keyfi olarak bütçede oturak ve köşklere ayrılan paranın Küçük Sirkeli ile Büyük Sirkeli’nin kanalizasyonlarının birleştirilmesine ayrılması konusunun mecliste görüşülmesini 9-10-2013 tarihli ve 16102 protokol numarasıyla talep etmiştir. Ancak Meclis Başkanı Mustafa Hacı İsmail Muhterem gerekçe belirtmeden 30-10-2013 tarihindeki meclis toplantısı gündemine almamıştır.

Diş Hekimi Rıdvan Mustafa 30-10-2013 tarihli meclis toplantısında bu konunun görüşülmesi teklifini sunup belediye başkanının karşı gelmesiyle oylamaya geçilmiştir. Oylamada iktidar listesinden 14 red oyu ile konunun görüşülmesi kabul edilmemiştir. Ana muhalefet meclis toplantısına katılmamıştır. Red oyu kullananlar:

1-Ali Çavuş Esra
2-Süleyman Hüseyin Muzaffer
3-Başoğlu Aydın
4-Akraba Hüseyin Ahmet
5-Hüseyin Sebahattin
6-Ahmet Salih
7-Molla Muzaffer
8-Mehmet İrfan
9-Recep Mümin
10-Arabacı Salih Sebahattin
11-Nizam Mehmet
12-Ahmet Sinan
13-Ali Halil Ekrem
14-Hacı İsmail Muhterem Mustafa

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz