Ana Sayfa Batı Trakya Haberler ABTTF MÜFTÜ İBRAHİM ŞERİF VE MÜFTÜ AHMET METE’Yİ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

ABTTF MÜFTÜ İBRAHİM ŞERİF VE MÜFTÜ AHMET METE’Yİ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

22
0

Avrupa Batı Trakya Türk Federasyonu (ABTTF), 27 Temmuz 2011 tarihinde Gümülcine Seçilmiş Müftüsü İbrahim Şerif ile İskeçe Seçilmiş Müftüsü Ahmet Mete’yi makamında ziyaret etti. Nezaket ziyareti kapsamında ABTTF Başkanı Halit Habipoğlu ve Başkan Yardımcısı Nazmi Sali, İbrahim Şerif ve Ahmet Mete ile Batı Trakya Türk Azınlığı’nın sorunlarını görüştüler.

 

Gümülcine Seçilmiş Müftüsü İbrahim Şerif’i ve İskeçe Seçilmiş Müftüsü Ahmet Mete’yi makamında ziyaret eden Başkan Habipoğlu ve Başkan Yardımcısı Sali, ABTTF’nin son dönemde gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgi verdiler. ABTTF Başkanı Halit Habipoğlu, ABTTF’nin uluslararası düzeyde gerçekleştirdikleri çalışmalar kapsamında son olarak Avrupa Parlamentosu Başkanı Jerzy Buzek’in ABTTF’nin Batı Trakya Türk Azınlığı’na ait camilere yönelik saldırıları rapor ettiği mektubuna gönderdiği yanıt mektubu hakkında bilgi verdi.

Başkan Habipoğlu ile Başkan Yardımcısı Nazmi Sali’nin gerçekleştirmiş oldukları nezaket ziyaretleri dolayısı ile memnuniyetlerini ifade eden İbrahim Şerif ve Ahmet Mete, Batı Trakya Türk Azınlığı’nın temel sorunlarının yanı sıra seçilmiş müftülüklerin Ramazan ayında gerçekleştirmeyi planladıkları faaliyetler hakkında bilgi verdiler.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz