Ana Sayfa Batı Trakya Haberler İSKEÇE’NİN ESKİ VALİ YARDIMCISI DEB PARTİSİ’NE ÜYE OLDU

İSKEÇE’NİN ESKİ VALİ YARDIMCISI DEB PARTİSİ’NE ÜYE OLDU

23
0

İskeçe’nin (Xanthi) eski vali yardımcılarından Musa Vidinli’nin Dostluk, Eşitlik ve Barış (DEB) Partisi’ne katıldığı açıklandı.

2002 – 2006 yılları arasında il meclis üyeliği yapan ve İskeçe ilinin ilk azınlık vali yardımcısı olan Musa Vidinli’nin, 17 Mayıs Salı günü DEB Partisi İskeçe İl Teşkilatı Sorumlusu Ozan Ahmetoğlu’yla partinin İskeçe’deki bürosunda bir araya gelerek resmen üye olduğu bildirildi.

DEB Partisi İşkeçe İl Teşkilatı’ndan gönderilen basın duyurusunda, Musa Vidinli’nin yaptığı açıklamaya yer verildi. Vidinli’nin DEB Partisi’nin İskeçe bölgesinde büro açarak çalışmalarını geliştirmesinin önemine değindiği ve partiye katılmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ettiği aktarıldı.

Açıklamada ayrıca Vidinli’nin bundan sonra DEB Partisi’ne her türlü hizmete hazır olduğunu söylediği ifade edildi.

Eski Vali Yardımcısının DEB Partisi’ne kaydolması sonrası açıklamalarda bulunan partinin Genel Başkan Yardımcısı ve İskeçe İl Teşkilatı Sorumlusu Ozan Ahmetoğlu İskeçe’nin azınlık mensubu ilk vali yardımcısının partiye üye olmasının aynı zamanda sembolik bir anlamı olduğunu belirterek, “Kendisine partimize hoşgeldiniz diyoruz. DEB Partisi, toplum adına hak – hukuk, eşitlik ve demokrasi mücadelesi vermek isteyen herkese açıktır. Hayırlı olsun.” dedi.

1949 İskeçe – Şahin doğumlu olan Musa Vidinli, 2002 – 2006 yıllarında il meclis üyeliği yaptı ve 2005 – 2006 döneminde vali yardımcılığı görevinde bulundu. Daha önce üç dönem Şahin nahiye meclis üyeliği ve 8 yıl İskeçe Türk Birliği (İTB) yöneticiliği yapan Vidinli, 30 yılı aşkın süredir ticaretle uğraşıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz