Ana Sayfa Batı Trakya Haberler İSKEÇE’DE OVALI BAYANLARDAN “ÇAY GÜNÜ’’ EĞLENCESİ

İSKEÇE’DE OVALI BAYANLARDAN “ÇAY GÜNÜ’’ EĞLENCESİ

21
0

Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği’ne bağlı İskeçe Kadın Aile ve Kültür Kolu’nun ve İskeçe Türk Birliği Kadınlar Kolu’nun desteğiyle, Kırköy Kültür Derneği Kadınlar Kolu ve Ova Bayanları, 17 Mart Cumartesi akşamı Kırköy Kültür Merkezinde “Çay Günü’’ adı altında müzikli eğlence gecesi düzenlediler.

Gecede hazır bulunan Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği Genel Sekreteri Ayfer Mustafaoğlu, Dernek Yönetim Kurulundaki tüm arkadaşları adına Ovalı Bayanları selamlıyarak düşünülen etkinliklerin toplum yararına olmasını ve ileriki dönemlerde etkinlik yelpazenizi daha da geniş tutarak, Batı Trakya’nın Dağ Kolu,Yaka kolu bayanlarına da güzel bir örnek teşkil edebileceklerini söyledi.

 

BTAYTD İskeçe Kadın, Aile ve Kültür Kolu Başkanı İlknur Tuzlacı ise, ayrıntılı olarak Kolun kuruluşundan bu yana gerçekleştirdikleri faaliyetleri anlatarak kendilerinin sadece eğlence için biraraya gelmiş bayanlar olmadığını, fakat toplum yararına birşeyler yapabilmek için zamanlarından fedakarlık yaptıklarını belirtti. Kan bağışı, Kermes, Sağlık Semineri v.b etkinliklerle halkımız için faydalı işler yaptıklarını belirten bayan Tuzlacı, yardım istendiği takdirde ise bu deneyimlerini kendileriyle paylaşmaktan mutluluk duyacaklarını söyledi.

 

İskeçe Türk Birliği Kadınlar Kolu Başkanı Tülin Mustafaoğlu da, böyle güzel, ilginin yoğun olduğu bir etkinlik gerçekleştirdikleri için Ovalı Bayanları tebrik ederek, gerçekleştirmek istedikleri başka etkinlik ve projeler için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti.

 

BTAYTD İskeçe Kadın Aile ve Kültür Kolu üyesi, Kırköylü Fatma Sali Emin’in sunuculuğunu yaptığı gecede, Ova Kolu Bayanlarının hazırladığı yöresel yemeklerden oluşan zengin açık büfe de görülmeye değerdi.Tüm Ova köylerinden 200 den fazla bayanın katıldığı eğlence, adeta gecikmiş bir 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlaması yorumlarında bulunulmasına neden oldu.

İskeçe İli Türk Kadınları Kültür Derneği Başkanı Aysel Sağır, BTAYTD Kadın, Aile ve Kültür Kolu Asbaşkanı Ayşe Uzun, üye Emine Alim ve İTB Kadınlar Kolu üyesi Tülin Hacıhalil de “Çay Günü’’ ne katılanlar arasındaydı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz