Ana Sayfa Batı Trakya Haberler İRFAN UZUN DEB PARTİSİ İSKEÇE İL TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİ

İRFAN UZUN DEB PARTİSİ İSKEÇE İL TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİ

17
0

Doğu Makedonya – Trakya Eyalet Başkan Yardımcısı İrfan Uzun, Dostluk Eşitlik Barış Partisi İskeçe İl Teşkilatı Bürosunu ziyaret etti.

11 Eylül Pazar günü gerçekleştirilen ziyaret sırasında DEB Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İskeçe İl Teşkilatı sorumlusu Ozan Ahmetoğlu ile görüşen İrfan Uzun, DEB Partisi’ni ziyaretinden duyduğunu memnuniyeti ifade etti. DEB Partisi’nin azınlığımız için çok önemli bir kurum olduğuna inandığını belirten eyalet başkan yardımcısı İrfan Uzun, partiye ve İskeçe il teşkilatına başarılar diledi. İrfan Uzun, Dostluk Eşitlik Barış Partisiyle her türlü işbirliği ve görüş alışverişine de açık olduğunu ifade etti.

 

Ziyaretinden dolayı İrfan Uzun’a teşekkür eden DEB Partisi Genel Başkan Yardımcı Ozan Ahmetoğlu ise şunları söyledi: “Eyalet Başkan Yardımcısı sayın Uzun’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederiz. Sayın müftümüz Ahmet Mete, İskeçe Türk Birliği ve Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Genel Merkez yöneticilerinden sonra şimdi de Doğu Makedonya Trakya Eyalet Başkan Yardımcısı sayın İrfan Uzun  büromuzu ziyaret ediyor. Beş ili kapsayan eyalet yönetiminde Batı Trakya Türk azınlığından temsilcilerin olması çok önemli. Eyalet sisteminin rolü ve işlevi önümüzdeki yıllarda şüphesiz artacaktır. DEB Partisi olarak bu yapı içinde azınlığımızın da etkin bir biçimde temsil edilmesinin ve hizmet almasının şart olduğuna inanıyoruz. İrfan beye ziyaretinden ötürü teşekkür eder DEB Partisi olarak kapımızın herkese açık olduğunu vurgulamak isteriz.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz