Ana Sayfa Batı Trakya Haberler PAOK’UN PATRONU SAVVİDİS SAHAYA SİLAHLA GİRDİ, MAÇ ERTELENDİ!

PAOK’UN PATRONU SAVVİDİS SAHAYA SİLAHLA GİRDİ, MAÇ ERTELENDİ!

13
0

Yunanistan Ligi’nde PAOK – AEK maçında son dakikada PAOK’un attığı gol ofsayt nedeniyle sayılmayınca PAOK Başkanı Savvidis belinde silahla sahaya girdi. Karşılaşma ertelendi.

Selanik PAOK Futbol takımının patronu Rum asıllı Rus İşadamı İvan Savvidis saha içine belindeki silahla girdi, maç ertelendi ve bu durum Yunanistan genelinde şok etkisi yarattı.

Yunanistan Süper Lig takımlarından ev sahibi Selanik PAOK futbol takımı ile Atina’nın AEK futbol takımı arasında oynanan derbi maçında skor 90’nıncı dakikaya kadar sıfır sıfır devam ediyordu.

PAOK’un 90’nıncı dakikada Varelas’ın attığı kafa golü ofsayt gerekçesiyle hakem tarafından iptal edildi. İşte ne olduysa bundan sonra oldu. AEK takımı futbolcuları golün ofsayt olduğunu savunurken, PAOK’lu oyuncuların da golün ofsayt olmadığını savunmaya başladığı bir anda maç tamamen durdu.

Yaklaşık 2 dakika sonra da sahaya PAOK Futbol takımının patronu Rum asıllı Rus İşadamı İvan Savvidis korumalarıyla birlikte saha içine belindeki silahla girdi. İşte her şey bu dakikadan sonra da daha da karıştı. Savvidis maçın hakemi Kominis’e doğru giderek “sen ölüsün” dediği iddia ediliyor.

Bunun üzerine her iki takım futbolcuları da soyunma odalarına giderek hakemlerin kararını beklemeye başladı. Yaklaşık 2 saatlik bir aranın ardından hakem önce iptal ettiği golün ofsayt olmadığını, geçerli olduğunu ve PAOK’un 1-0 üstün olduğunu açıkladıktan sonra, maçın geri kalan süresini oynatmak istedi, ancak AEK takımı yöneticileri bu şartlar altında maça çıkmak istemediklerini hakeme ilettiler ve hakemin maçı PAOK’un 1-0 üstünlüğü ile tatil ettiğini açıkladığı belirtiliyor.

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz hafta da PAOK ile Olimpiakos arasındaki maç da PAOK taraftarlarınca Olimpiakos teknik direktörüne daha maç başlamazdan önce yazar kasa kağıt rulosu ile saldırı yapılmış ve yaralanarak hastaneye kaldırılmıştı. Hakem de bu olaydan sonra maçı iptal etmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz