Ana Sayfa Batı Trakya Haberler BTTADK’DA YENİDEN GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

BTTADK’DA YENİDEN GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

13
0

Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu (BTTADK) 4 Mart 2012 Pazartesi günü bir toplantı gerçekleştirdi. Yapılan toplantıda bir yıl görev yapacak yeni başkan ve başkan yardımcılarının belirlenmesi için yeniden görev dağılımı yapıldı.

Danışma Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Yassıköy Belediye Başkanı İsmet Kadı, yardımcıları Kozlukebir Belediye Başkanı İbrahim Şerif, Mustavçova Belediye Başkanı Mustafa Cukal ve Seçek Azınlık Eğitim Kültür Derneği Başkanı Ali Pencal bir yıllık görev sürelerini tamamlamasının ardından toplantıda yeni yönetim belirlendi.

Gümülcine Türk Gençler Birliği (GTGB) lokalinde gerçekleşen toplantıda yapılan seçimler sonucunda Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanlığı’na Gümülcine Seçilmiş Müftüsü İbrahim Şerif seçildi. Başkan yardımcılığı görevlerine ise; İskeçe ili sabık milletvekili Çetin Mandacı, Rodop ili sabık milletvekili İlhan Ahmet ve Güney Meriç Azınlık Eğitim Kültür Derneği Başkanı Bekir Mustafaoğlu getirildi. Genel Sekreterlik görevinde değişikliğe gidilmeyerek, sekreterlik görevini bir yıl daha GTGB Başkanı Koray Hasan yapacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz