Ana Sayfa Batı Trakya Haberler İKİSİ DE AZINLIK ALEYHİNE ÇALIŞIRDI AMA ARALARINA KARA KEDİ GİRDİ

İKİSİ DE AZINLIK ALEYHİNE ÇALIŞIRDI AMA ARALARINA KARA KEDİ GİRDİ

28
0

İkisi de Batı Trakya’da Azınlık aleyhine birlikte çalışırdı, ancak aralarına kara kedi girdi.

Yunanistan Savunma Bakanı Panos Kammenos ve Yurt dışında yaşayan Helenler konularından sorumlu Dışişleri Bakan Yardımcısı Terens Kuik’in arasına kara kedi girdi. Birlikte Batı Trakya’da Azınlığa karşı uyguladıkları “baskıcı” politikayla bir bakıma Azınlığı asimile ederek yok etmek isterlerken şimdi ikisi de birbirine girdi. Biri diğerine Selanik’te yaptığı konuşmasında “iyi yolculuklar” diyerek acımasızca ANEL Partisi’nin çıkış kapısını gösterdi.

Kammenos Selanik’te (Thessaloniki) yaptığı konuşmada daha düne kadar aralarında su sızmayan Dışişleri Bakan Yardımcısı Terens Kuik’e “iyi yolculuklar “diyerek kapıyı gösterdi.

Oldukça sert konuşan Kammenos, Makedonoklastlar, bizler onları görevlendirdikten sonra – hatta milletvekilleri bile olmadan – bizleri eleştirmek için bile görevlendirdiler.

Son zamanlara yeni bir kategori ortaya çıktı, Makedonosurukçular, milletvekili olmamalarına rağmen kendilerini görevlendirdik, hatta Bakan makamlarına oturttuk, bize eleştiri yapsınlar diye. Kendilerini kilit yerlere koyduğum için sizden özür diliyorum. Kabahat benim, sorumluluğu üzerine alıyorum ve bu tiplerin artık ANEL’de yerleri yoktur. Bittiler, çünkü sırtımıza basarak bedava kabadayı oldular. İyi yolculuklar” diyerek Terens Kuik ve bazılarına kapıyı gösterdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz