Ana Sayfa Batı Trakya Haberler KOZLUKEBİR BELEDİYE MECLİSİ YENİ YÖNETİMİNİ BELİRLEDİ

KOZLUKEBİR BELEDİYE MECLİSİ YENİ YÖNETİMİNİ BELİRLEDİ

20
0

Kozlukebir Belediyesi Meclisinde, 6 Ocak 2013 Pazar günü bir toplantı yapıldı. Meclis üyeleri, toplantıda meclisin yeni başkanını, başkan yardımcısını, genel sekterini seçtiler.

Saat 11:00’de başlayan ve 27 meclis üyesinden 25’nin katıldığı toplantıda ilk olarak meclis başkanlığı için seçim yapıldı. Meclis başkanlığına iktidar kanadından meclis üyesi Mustafa Hacı İsmail Muhterem aday oldu. Muhterem, oy çokluğu ile meclis başkanlığına seçildi ve eski başkan Rıdvan Mustafa’dan görevi devraldı.

Başkan yardımcılığı için ise ana muhalefet kanadından meclis üyesi İsmail Hüse Mustafa aday oldu. Bir önceki dönemde de aynı görevi yapan Hüse Mustafa, başkan yardımcılığına oy çokluğu ile yeniden seçildi.

Genel Sekreterlik görevine ise muhalefet kanadından Salih Mustafa aday oldu. Bir önceki dönemde de aynı görevi yapan Salih Mustafa da oy çokluğu ile yeniden seçildi.

Yeni meclis yönetimi belirlendikten sonra toplantının devamını yeni yönetim yönetti. Toplantının devamında yeni yönetimin yönetiminde belediyenin Ekonomi Komisyonu ile Yaşam Kalitesi Komisyon üyeleri belirlendi. İki komisyona aday olan üyeler oy birliği ile seçildiler. 2013 yılını kapsayan süreçte komisyonlara şu meclis üyeleri seçildiler.

EKONOMİ KOMİSYONU

Komisyon Başkanı: İbrahim Şerif

Üyeler

Rıdvan Mustafa

Sebahattin Hüseyin

İrfan Mehmet

Ekrem Ali Halil

Halit Mehmet

Yusuf Salih

Yedek üyeler

Esra Ali Çavuş

Muzaffer Süleyman Hüseyin

Muzaffer Molla

Sinan Ahmet

Mehmet Mustafa

Mehmet Abdurrahim

KALİTELİ YAŞAM KOMİSYONU

Komisyon Başkanı: İbrahim Şerif

Üyeler

Sebahattin Arabacı Salih

Esra Ali Çavuş

Ahmet Akraba Hüseyin

Mümin Recep

Mehmet Abdurrahim

Yusuf İsmail Hasan

Yedek üyeler

Mehmet Nizam

Aydın Başoğlu

Ekrem Ali Halil

Yusuf Salih

Mehmet Mustafa

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz