Ana Sayfa Batı Trakya Haberler KÖYEP ÜYELERİ AŞAĞIKÖY’DE HANIMLARLA BULUŞTU

KÖYEP ÜYELERİ AŞAĞIKÖY’DE HANIMLARLA BULUŞTU

18
0

Aşağıköy Azınlık Kültür ve Folklor Derneği Kadınlar Kolu kurulduktan sonra çalışmalar birlik beraberlik içersinde güzel faaliyetler yapıyorlar. Bu güzel faaliyetlerine 4 Mayıs 2011 Çarşamba günü saat 17.00 bir yenisini eklemişlerdir.

KÖYEP üyeleri Kadın Doğum Uzmanı Dr. Mübeccel Emin’i 04 Mayıs 2011 Çarşamba günü saat 17.00’de Aşağıköy Azınlık Kültür ve Folklor Derneği lokalinde hanımlarla buluşturdu.

 

Dr. Mübeccel Emin’in Aşağıköy hanımlarıyla buluşması hanımlar açısından çok faydalı olmuştur. Dr. Mübeccel Emin Kadın sağlığı, göğüs ve rahim kanserleri ve menepoz konusunda hanımlarımıza bilgiler vermiştir. Yapılan açıklamalardan sonra bilgilendirme karşılıklı sohbet havasında sıcak bir ortamda geçmiştir. Toplantı yaklaşık olarak iki saat sürmüştür. Aşağıköy Azınlık Kültür ve Folklor Derneği Kadınlar Kolu üyeleri KÖYEP üyelerine Dr. Mübeccel Emin’i köylerine getirdikleri için teşekkür etmişlerdir.

 

Aşağıköy Azınlık Kültür ve Folklor Derneği Kadınlar Kolu üyeleri KÖYEP üyelerinin katkılarıyla Dr. Mübeccel Emin’in verdiği bilgilerin çok faydalı bulduklarını ifade etmişlerdir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz