Ana Sayfa Batı Trakya Haberler SİBEL MUSTAFAOĞLU’NDAN ANNELER GÜNÜ KUTLAMA MESAJI

SİBEL MUSTAFAOĞLU’NDAN ANNELER GÜNÜ KUTLAMA MESAJI

21
0

Gümülcine Belediyesi “Eşitliğe İlk Adım” Listesi Başkanı Sibel Mustafaoğlu, 8 Mayıs Anneler günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Mustafaoğlu mesajında, “hayatı anlamlı kılan, kahramanlar, liderler yetiştiren, peygamberler doğuran annelerimiz, toplumun geleceğini şekillendirerek, insanlık tarihine en büyük katkıyı sağladıklarını belirtmek isterim. Peygamberimizin sözünü hiçbir zaman unutmayalım ki “Cennet annelerin ayakları altındadır” sözlerine yer verdi.

 

ANNELERİN DEĞERİ

Yeryüzünün en değerli varlıkları, fedakar,cefakar annelerimizin 8 Mayıs Anneler gününü kutlarım.

Hayatı anlamlı kılan, kahramanlar, liderler yetiştiren, peygamberler doğuran annelerimiz, toplumun geleceğini şekillendirerek, insanlık tarihine en büyük katkıyı sağladıklarını belirtmek isterim.

Hakkını zaten ödeyemeyeceğimiz annelerimize değer verelim, üzmeyelim, ağladıkları zaman üzüldükleri değil sevindikleri zamanlar olsun ve onlara saygılı olalım. Dünyanın en kutsal varlıklarıdır anneler.

Kadın olmak, gelin olmak, ana olmak, sevmek, sevilmek, gözü yaşlı olmak demektir.

Gönlü geniş olur anaların, sevgisi boldur. Yarini sever, koşulsuz, insanları sever yargısız. Eğilmez başı gönlünde sevgi olunca. Ne olursa olsun büyüktür içinde yaşattıkları. Her koşulda gönlü, göklerde süzülen şahin gibi korkusuz ve özgürdür.

Dünyada kaç kişi elleri olan fakat onları kullanamayan, ayakları olan ama yürüyemeyen, isteklerini ağlamasıyla bildiren, konuşamayan, altına yapan, geceleri tatlı uykulardan uyandıran birine bakmak ister? Kim bu kadar aciz biriyle hiç usanmadan ilgilenmek ister? Bu kadar zor işleri karşılık beklemeden, severek yapan tek canlı annelerdir.

Peygamberimizin sözünü hiçbir zaman unutmayalım ki “Cennet annelerin ayakları altındadır”.

Tüm bu güzel düşünce ve duygular ile annelerimizin bu güzel gününü kutlar, mutlu ve sevgi dolu bir yaşam dilerim.

“Eşitliğe İlk Adım” Listesi Başkanı

Sibel Mustafaoğlu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz