Ana Sayfa Batı Trakya Haberler DÜNYA’DA EŞİ BENZERİ YOK AMA SADECE NARLIKÖY’DE VAR!

DÜNYA’DA EŞİ BENZERİ YOK AMA SADECE NARLIKÖY’DE VAR!

17
0

Dünya’da eşi benzeri olmayan şey sadece Batı Trakya’da Narlıköy’de var. Rodop İline bağlı Narlıköy’de halen hayatta olan bir Batı Trakyalı Türk tarafından henüz yapım aşamasında olan mezarlar görenleri şaşkına çeviriyor. Öyle ki şimdiye kadar dünyada eşi benzeri olmayan bir uygulamayla mezarlar hazırlanıyor.

Bu günlerde Narlıköy ve civar köylerde konuşulan olay ne ekonomik kriz ne de işsizlik, herkesin ağzında çağımızın teknolojisine uygun olarak Batı Trakyalı bir Türk soydaş tarafından hazırlanan bu mezarlar konuşuluyor.

Bu mezarları dünyadaki tüm diğer mezarlardan farklı kılan tarafları, atılan betonların içinden mezarların baş ucundan elektrik kablolarının geçeceği kalınlıkta hortumların döşenmiş olması, tamamlandığında ise güneş enerjisi ile elektrik üreten paneller yerleştirilerek mezarların aydınlatılacağı konuşuluyor, iddia ediliyor. Yapılan çalışmalar da bu konuşulanları bir bakıma doğrular gibi görünüyor.

Tabii ki sadece BİRLİK Gazetesi farkıyla, bizzat Narlıköy’e giderek video ve fotograflarla tespit ettiğimiz bu görüntüler neticesinde yaptığımız 2014 Yılının ilk günü bu Özel Haberimiz dünyada büyük yankı uyandıracağa benziyor.

VİDEO İZLE: http://www.dailymotion.com/video/x1942xf_dunya-da-benzeri-yok-ama-sadece-narlikoy-de-var_news

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz